Vizitator Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Ma intereseaza ce rasa de caini e mai potrivita pentru interior, are cineva experienta mai multa ? Ma batea gandul sa iau un Beagle, dar dupa ce am citit pe internet mi-am dat seama ca iti trebuie mai mult timp liber pentru ei. Pot sa-l plimb si sa-l las vara prin curte, dar as vrea o rasa mai linistita. Ce rase aveti, pe care le tineti in casa ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Bichon si am 4 pui de dat. Au 2 luni. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 (editat) Basset Hound ,cînd ajunge la maturitate trebuie să-l cauți prin casă ,în plus este foarte haios ca înfățișare.Žn casă se pot tine toti câinii de talie mica.Am avut unu ,este lenea întruchipată . Editat Decembrie 5, 2016 de viobio Link spre comentariu
q_acdc Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 (editat) Husky! Nu iti recomand,trage de rupe, urla ,are chef de joaca(alerg de-mi sare ochii),prieten cu hotul,in schimb este copilul drag si rasfatat. Editat Decembrie 5, 2016 de q_acdc Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Ma intereseaza ce rasa de caini e mai potrivita pentru interior, are cineva experienta mai multa ?Ma batea gandul sa iau un Beagle, dar dupa ce am citit pe internet mi-am dat seama ca iti trebuie mai mult timp liber pentru ei. Pot sa-l plimb si sa-l las vara prin curte, dar as vrea o rasa mai linistita. Ce rase aveti, pe care le tineti in casa ?Buna alegere Beagle Dacă ai copii si vrei sa aibă un prieten de nădejde poți lui : Golden Retriever,Labrador,Brac German,fiind rase de talie mai mare au nevoie de mai mult spatiu si de mai multă plimbare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Eu am un Caniche cu o fire calma, foarte atasat de familie dar rezervat fata de straini, in casa nu face nicio paguba si foarte important nu-i cade parul aproape de loc iar inteligenta ei o face sa comunice extrem de usor cu mine, practic reuseste cumva sa i-mi descifreze intentile si anticipeaza rapid ce doresc de la ea, este nevoie de doar doua plimbari pe zi si un periaj saptaminal, categoric recomand aceasta rasa... Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Beagle jucărie întruchipată, teckel dar e cam "rau",bishon ăsta e pe baterii Duracell, spun în cunoștință de cauză, dintre cei trei dacă vrei sa faci și ceva sport merita beagle-ul Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Eu iubesc foarte mult cainii...dar nu sunt de acord sa fie tinuti in casa. Tot puful si parul de la caine va fi in plamanii vostrii, pe mancarea voastra si pe toate lucrurile din casa. De altceva nu mai vorbesc..... Acelasi lucru este valabil si pentru pisici. Link spre comentariu
franzm Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Ca sa nu mai vorbim de faptul ca pentru animal, tinutul în apartament e nenatural. Ca si cum ai tine un om în puscarie. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 am citit de Beagle ca astia si in curte daca-i lasi singuri se plictisesc si incep sa sape sau sa faca prostii. Husky stiu pe unul care-l tine numai afara, frumos caine, un alt cunoscut l-a tinut in casa pana a gasit intr-o zi ditamai canapeaua de piele facuta bucatele mici de tot, absolut toata, piele, umplutura, structura de lemn, nici de suruburi nu era sigur daca le-a gasit pe toate, pe urma la dus la tara. Brac german cu par scurt am avut o foarte scurta perioada, cu ani multi in urma, nu era al meu, tin si acum minte ca era incredibil de inteligent si foarte activ, trebuia tinut cu orele pe afara sa alerge pe camp dupa iepuri. caniche-ul pare o optiune intresanta. Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 al meu beagle sta foarte cuminte afara, dupa ce se satura, are 3 ani, foarte bland si jucaus, daca nu e "pieptanat" destul de des lasa par, lacom la mancare dar mananca orice, s-a invatat sa nu mai manance afara nimic [/url]">http://https://postimg.org/image/d9xo6buxr/'> Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 (editat) Frumos catel ! Sa-ti traiasca ! Editat Decembrie 5, 2016 de mac01 Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 multumesc Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Yorkshire. Este o doamna. Nu lasa par, iubitoare cu copii, nu mai ai nevoie de sonerie, supravegheaza toata curtea, isi stie locul si nu mananca mult. Link spre comentariu
q_acdc Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 (editat) Eu iubesc foarte mult cainii...dar nu sunt de acord sa fie tinuti in casa. Tot puful si parul de la caine va fi in plamanii vostrii, pe mancarea voastra si pe toate lucrurile din casa. De altceva nu mai vorbesc..... Acelasi lucru este valabil si pentru pisici. Interesant punctul de vedere!Folosim tigari electronice,gatim in tigai minune,(ne calcam in picioare) inhalam substante provenite din combustibil,inghitim sanatos mancare de la Mc ,in cavitatea bucala tot felul de materiale si substante(la dentist).Putina blana nu strica.(de la mama natura) Inca nu m-a parasit parul!(sapunul de casa facut in curtea taranului este preferatul meu) Editat Decembrie 5, 2016 de q_acdc Link spre comentariu
Postări Recomandate