trasorv Postat Decembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Intr-adevăr de unde aş mai găsi țeavă așa subțire pentru racord la pompă,ce produse sau chiar jucării au așa ceva ? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Ce diametru are furtunul pe interior?vezi nu potriveste pasta de pix sau ceva izolatie de pe cabluri? Link spre comentariu
trasorv Postat Decembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Are cam 3.5 mm ,pasta de pix e subțire Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Tub termocontractil si prenaldez. Il strangi la limita si sa fie dat si cu un strat de lipici la capete, apoi mai pui alt tub peste primul tub, mai dai cu banda, cu lipici. Conducte de rezervor de masina, conducte de pe frigidere, pixuri...sunt o multime de solutii. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 (editat) Antena de FM la un radiou are vreo 4-5 tipuri de tub (elemente) imposibil sa nu gasesti unu pe langa casa . https://www.google.ro/search?q=antene+telescopice&client=opera&hs=dHd&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwia_pLZ29_QAhVHBywKHTGGBooQ_AUICCgB&biw=1152&bih=632#imgrc=gnss6K8itpe2JM%3A Editat Decembrie 6, 2016 de pop_ady44 Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Da-o incolo de treaba. Pentru o mufa de un leu facem tot felul de improvizatii. Se gasesc si robineti si tot felul de prostii din astea in magazinele dedicate. Legat de pompa, eu as renunta la ea. Jetul de apa de la iesirea filtrului se poate intrepta in sus in asa fel incat sa faca ceva valuri si ai scapat de bazaietoare. Asta e o solutie in cazul in care ai filtru intern cu pompa de apa sau extern. Daca ai un acvariu cu filtru din ala cu burete si bule de aer, e alta mancare de peste (ca sa fim in topic). Link spre comentariu
trasorv Postat Decembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Da, am filtru extern DIY deci pompa este indispensabilă Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 o Da-o incolo de treaba. Pentru o mufa de un leu facem tot felul de improvizatii. Se gasesc si robineti si tot felul de prostii din astea in magazinele dedicate. Da domle dar cand esti la 55 km de acest gen de magazine, ce vei face? Link spre comentariu
trasorv Postat Decembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Nu este cazul meu dar ai dreptate pop_ady44, mulți uită lucrul acesta și vorbesc de parcă ai avea totul la îndemână Eu aici nu caut soluții general valabile care sunt peste tot pe net ci lucruri practice, uzuale pe care le poți avea în casă și pe care le poți folosi instant Link spre comentariu
dany_cta Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 (editat) Cred ca se vorbeste de furtune ? furtune de perfuzii, le gasesti la farmacie. chiar si izolatie de cablu electric din care ai scos firele daca ai reusit. Editat Decembrie 6, 2016 de dany_cta Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 o Da domle dar cand esti la 55 km de acest gen de magazine, ce vei face? Comenzi online. Eu stau la vreo 30 km de aceste magazine si nu intotdeauna au avut ceea ce imi trebuia mie. In plus de asta, am cam renuntat la orice solutie DIY pentru acvarii. La final ajung sa coste mai mult decat o solutie profesionala. Link spre comentariu
trasorv Postat Decembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Dacă vezi prețurile din magazinele de acvaristică nu vei renunța niciodată la soluțiile diy,iar dacă nu te pricepi să faci atunci vei renunța la acvariu căci nu iți dă mâna să iei tot din magazin ...filtrul meu extern diy nu m-a costat nimic în timp ce unul profesional costă milioane, cum să fie mai rentabil? ???? Link spre comentariu
marius75 Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 (editat) Ce acvariu ai? Poate nici nu e necesara jucaria... Aveam o pompa de aer cu adevarat zgomotoasa prin '87. Atunci (atat eu cat si ceilalti impatimiti ai acvaristicii) ii spuneam vibrator. Editat Decembrie 7, 2016 de marius75 Link spre comentariu
trasorv Postat Decembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2016 (editat) Așa este, prin '83 aveam și eu una din aia neagră pe care scria vibrator și nu era cine știe ce silențioasă dar întrucât nu existau și alte opțiuni mă mulțumeam cu ea ,totuși de ce zici că poate nici nu e necesară ? Acvariul are 60l Editat Decembrie 7, 2016 de trasorv Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 (editat) ai putea sa-i faci un cadru, si sa suspenzi pompa in 4 puncte cu dopuri de urechi. eu furtun, foloseam furtun de Dacia pentru stergatoare parbriz. Editat Decembrie 7, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum