trasorv Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Salut tuturor, am o pompă de aer de acvariu foarte buna dar cam zgomotoasă, ştie cineva cum aș putea să îi atenuez zgomotul fără să îi afectez performanța desigur? Mă gândesc la o incintă ceva....nu știu Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 O puteți monta într-o cutie căptușită cu pâslă fonoabsorbantă, dar nu știu cum se va disipa căldura generată de bobină.Probabil va trebui o cutie mai măricică.Pompa ar trebui să stea pe o suprafață moale și elastică, ce nu va transmite vibrații cutiei. Link spre comentariu
mihaighe Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Salut tuturor, am o pompă de aer de acvariu foarte buna dar cam zgomotoasă, ştie cineva cum aș putea să îi atenuez zgomotul fără să îi afectez performanța desigur? Mă gândesc la o incintă ceva....nu știu Fara gluma sa stii ca atunci cand foloseam pompa o aveam in afara geamului camerei spanzurata cu o sfoara ,in tocul geamului era data o gaura prin care intra furtunul de aer. Link spre comentariu
trasorv Postat Decembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Nu e nici chiar așa de zgomotoasă s-o scot afară dar pâsla fonoabsorbantă unde se găsește? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Pune-o pe un burete. Pune ceva greu pe ea. Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Sau scoate-o din priza......... Pisla va mai amortiza din zgomot dar probabil se va arde pompa la un moment dat. Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Pune un furtun mai lung si ascunde-o intr-o debara...undeva unde nu se aude zgomotul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 La vecina aia bună... Link spre comentariu
dany_cta Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Eu la o pompa submersibila am avut aceeasi problema, am vrut sa o linistesc complet fiind folosita sa invarta antigelul prin calculator. S-a rezolvat dupa ce am invelit-o in burete cofrat (burete negru Colectiv) chiar daca este submersibila. Acum mai mult zgomot ventilatorul sursei decat ea. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 (editat) nici eu nu glumesc, tot afara o tineam, si veneam doar cu furtunul prin tocul de la geam. zero zgomot. in rest, glume. poti incerca si spuma cu memorie, daca tot insisti. este cea mai buna la absorbtia de vibratii in regim diy. Editat Decembrie 6, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
trasorv Postat Decembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Unde găsesc spumă cu memorie? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 (editat) Saltele, perne...poate gasesti ceva vechi, evident. Editat Decembrie 6, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
trasorv Postat Decembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Interesant..... Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 (editat) Cel mai ok este ducerea pompei afara,sau in alta parte , si aducerea furtunului in accvariu . Furtun foloseam de la perfuzoare si erau si ieftine .(daca este accvariu de mici dimensiuni si nu necesita aer mult .daca este debit mare, atunci se cauta soluti ca ,Romanu este inventiv. Adaugarea furtunului o facem cu element din antene de radio/tv si banda era sigura si nu aveai probleme cu pierderea aerului. Editat Decembrie 6, 2016 de pop_ady44 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 eu le sudam cu pasta de pix, pix cu gel, depinde de furtunase. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum