attilaa0 Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Buna ziua!Acest tv led nu prinde nici un canal nici pe analog nici pe digital.Am incercat sa setez mai multe tari dar nici unde nu vrea. Am desfacut selectorul ,am relipit inauntru ce se putea dar nici o diferenta.Am incercat sa suflu cu aer cald la procesor care este de tip BGA ,dar nimic.Ce poate fi?Astept pareri.Pe sasiu scrie 715c5155-M01-003-005X ver1. Va multumesc! Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 tunerul in cel mai fericit caz,daca restul au fost eliminate,tensiuni ok,semnale sca sda etc.ceva setari de tuner in menu service Link spre comentariu
attilaa0 Postat Decembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2016 (editat) Multumesc! Oare un update ar ajuta? Editat Decembrie 5, 2016 de attilaa0 Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 daca tv-ul este in rest perfect functional,fara sa faca figuri ,nimic rau nu ar trebui sa se intample http://www.philips.ro/c-p/42PFL3507H_12/3500-series-televizor-smart-led-cu-tehnologie-digital-crystal-clear/support Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum