FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Buna seara ! Vreau sa stiu si eu o mica chestie pentru ca eu nu stiu sigur daca o sa functioneze... Problema e urmatoarea : Vreau sa-i cumpar o placa video si nu stiu sigur daca o sa fie compatibila. Placa video e urmatoarea : EVGA GeForce 9400GT 512MB DDR2 128-Bit Dual DVI, SLI, CUDA . Adica nu stiu daca suporta placa de baza cu o placa video pe 128-Biti. Astept raspuns !!! Va multumesc mult !!!! O seara minunata va doresc !!! Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Nu prea are legatura placa de baza cu suportul bitilor ...deci functioneaza sigur. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 4, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2016 (editat) Nu prea are legatura placa de baza cu suportul bitilor ...deci functioneaza sigur. Ok,deci pot sa o cumpar sigur,nuu ??? Daca da,atunci o sa o cumpar... Uitati si placile,placile sunt urmatoarele de mai jos : Va multumesc mult !!! Editat Decembrie 4, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 (editat) Am avut aceeasi placa de baza cu 9600 512/256 bit a functionat si functioneaza si acum ca al doilea pc de backup foarte bine . Editat Decembrie 4, 2016 de stefan94stefan Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 4, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2016 (editat) Am avut aceeasi placa de baza cu 9600 512/256 bit a functionat si functioneaza si acum ca al doilea pc de backup foarte bine . Ok,am inteles ! Mii de multumirii !!! Va raman dator !!! O seara minunata va doresc !!! Doamne ajuta !!! Sa auzim numai si numai de bine !!! Editat Decembrie 4, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 4, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2016 (editat) Mai am inca o mica,mica intrebare la dvs,dar numai daca se poate..... Merge doar placa video pe ddr2 sau o sa mearga si placa video pe ddr3 ??? Placa de baza GIGABYTE GA-MA770-ES3 este pe ddr2/1200Mhz . Va multumesc mult !!! Astept raspuns !!! Editat Decembrie 4, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
fritz_vali Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Functioneaza si GDDR3 si GDDR5. Memoria placii video nu are legatura cu memoria sistemului de pe placa de baza. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 4, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Functioneaza si GDDR3 si GDDR5. Memoria placii video nu are legatura cu memoria sistemului de pe placa de baza. Ok,am inteles !!! Mii de multumiri !!! O seara minunata va doresc !!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum