Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Nippon model EC21228

Constantin73

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Constantin73

6

• FLORIN IORDACHE

2

• Florinel TV

2

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Proc VCT 3831A C4
Vertical STV9302A
Sunet TDA7057AQ
Sursa 44608P
Spune daca ai aceste componente pe sasiu , sau spune cu ce este facut acest tv , pe capac trebuie sa scrie tipul de sasiu ca difera chir daca este sasiu M35 difera tipul de traf depinde cu ce este facut pe ic de bv
Link spre comentariu

Am schimbat trafo linii BSC25-0274H, dar se intampla ceva dubios , se aprinde si se stinge ledul, fileaza cand ii fac comanda din telecomanda, fileaza mai des ca si cum mi-ar face comanda. Pe B+ am tensiunea care variaza de la 19V la 25V tot timpul am schimbat si B-ul C5885, dar aceasi problema . Daca scot trafo de linii am tensiunea normala pe B+ si ledul sta aprins in stand - by.

Daca scot modulul final video TK, am tensiunea pe B+ de 115 V normala, e posibil sa fie tubul de vina ?

Link spre comentariu

Sanatate permanenta !Nu prea e clar : in care dintre cele doua situatii <daca> B+ e OK ? Eu as zice ca prima fiindca scoaterea modulului video de pe gatul TK nu influenteaza functionarea BO-presupunand ca e in regula. O anumita informatie/protectie ar spune micon-ului sa dea st-by cu modulul scos , asta-i altceva.

VA MULTUMESC PENTRU SUGESTII dar lam rezolvat , era tubul de vina.

Foarte bine dar ne poti da ceva detalii ? Scapa FIT la ventuza , filamentele in scurt sau... Editat de surubarila
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări