Vizitator banutznicusor Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 In ultimul an am tot conectat telefonul si laptopul la amplificator si acum vreau sa trec la urmatorul pas: wireless total, fiindca nu am timp de cd-uri. Sa nu se inteleaga ca nu mai vreau sa ascult muzica:)Cei care au facut pasul sau care au incercat ce imi recomandati:1. Bluetooth simplu cu mufa jack ~30ron2. Bluetooth audio "dedicat" cu iesire rca si jack ~100ron3. Dac cu intrare usb ~600Sau orice alt dispozitiv cu bluetooth sau care are intrare usb ca sa pot sa-i atasez un stick cu muzica.Ps: Inca vreau sa ascult muzica, Amplificator Grundig V5000 cu boxe Dual iar melodiile o sa fie doar flac-uri. Link spre comentariu
Vizitator banutznicusor Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 In ultimul an am tot conectat telefonul si laptopul la amplificator si acum vreau sa trec la urmatorul pas: wireless total, fiindca nu am timp de cd-uri. Sa nu se inteleaga ca nu mai vreau sa ascult muzica:)Cei care au facut pasul sau care au incercat ce imi recomandati:1. Bluetooth simplu cu mufa jack ~30ron2. Bluetooth audio "dedicat" cu iesire rca si jack ~100ron3. Dac cu intrare usb ~600Sau orice alt dispozitiv cu bluetooth sau care are intrare usb ca sa pot sa-i atasez un stick cu muzica.Ps: Inca vreau sa ascult muzica, Amplificator Grundig V5000 cu boxe Dual iar melodiile o sa fie doar flac-uri.Update:4. Chromecast audio ~250. Acesta avand Link spre comentariu
lutza2 Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Chromecast e wi-fi , nu bluetooth, dar cred ca e mai bun avand in vedere ca al doilea are o raza de max 10m si fara pereti in cale. Totusi trebuie sa ai un router in care sa bagi cheia usb, sau o bagi in telefon printr-un adaptor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum