Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar o lampa e80cc Rtc nos

Ovidiu.Babutia

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cosmin YO9ICC

2

• Ovidiu.Babutia

2

• Ovidanie

1

• romicap

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Erau folosite in instalatiile de curenti purtatori inn centralele telefonice vechi. Nu-i chiar asa rara cum spui. Daca nu gasesti NOS am eu lampi folosite, perfect functionale. Ce vrei sa construesti?

Link spre comentariu

Erau folosite in instalatiile de curenti purtatori inn centralele telefonice vechi. Nu-i chiar asa rara cum spui. Daca nu gasesti NOS am eu lampi folosite, perfect functionale. Ce vrei sa construesti?

Cred ca nu m-am exprimat corect.

M-am referit la e80cc produs doar de firma Rtc pentru ca mai am eu una, cred ca Tungsram am si eu mai multe bucati noi.

Va fi folosita in amplifcator audio (sper).

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Ambele modele sunt facute in fabrica Philips din Olanda si vopsite cu inscrisurile de rigoare. Ca idee... nici cele cu sigla Tfk nu cred ca au celebrul romb pe fundul balonului. Am mai vazut si alte exemplare fabricate tot de Philips pt. Valvo, Mullard (foreign made), Amperex (6085), Dario (Miniwatt), Pinnacle.

Free up din partea mea.

Link spre comentariu

Buna ziua, sunt interesat si eu de o lampa de acest tip, daca mai aveti un raspuns va rog. Am nevoie si de o factura la ea, o cumpar pentru o firma, cu stima.

Link spre comentariu

Buna ziua, sunt interesat si eu de o lampa de acest tip, daca mai aveti un raspuns va rog. Am nevoie si de o factura la ea, o cumpar pentru o firma, cu stima.

Aveti mesaj privat.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări