mircea626 Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 se poate debloca?si daca da cum? :tonqe: e pe vodafoneMultumesc Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Mai 1, 2007 Partajează Postat Mai 1, 2007 se poate debloca?si daca da cum? :tonqe: e pe vodafoneMultumesc Probabil Niciodata.......................... Nokia 6630 de cand este facut , si nici in ziua de azi nu se decodeaza,probabil astea le facea Dejan... cine stie???Nu ma refer la ce-i cativa provideri din Spania si Franta care dau coduri contra cost. Oricum BB5 este deocamdata de domeniul viitorului asa ca si POWER WU........ Link spre comentariu
one Postat Mai 1, 2007 Partajează Postat Mai 1, 2007 Se decodeaza cu cod, care se cumpara de la Vodafone.Am vazut telefoane 6234 pe care scria bineinteles Vodafone (este telefon comercializat numai in reteaua Vodafone), care a fost vandut, necodat, intr-o alta retea. Deci ori nu a fost codat niciodata, ori a fost decodat.Telefoanele SE DECODEAZA in cadrul reprezentantelor, cand anumite loturi de telefoane sunt importate. Exista liste cu perechi IMEI-cod deblocare. La fel se imtampla si la alte brand-uri, nu numai la Nokia.Deci da, se decodeaza, se cumpara cod de pe net.Mai nou, se pare ca a aparut un box care le face, dar inca nu l-am vazut in Romania. Link spre comentariu
mircea626 Postat Mai 1, 2007 Autor Partajează Postat Mai 1, 2007 multumesc pentru raspunsuri.citisem si eu pe net ca e aproape imposibil(cel putin pentru mine sigur in momentul de fata),dar berbecul ce-l avea s-a mirat foarte tare cind i-am spus ca s-ar putea sa intimpine probleme.a plecat ferm convins ca se duce el la cineva care il face in 2 minute.ce mare chestie poate fi??bagi acolo niste cifre si gata :weedman: Link spre comentariu
one Postat Mai 2, 2007 Partajează Postat Mai 2, 2007 Astia care isi imagineaza ca in 2 minute si cu 2 lei se decodeaza telefonul sau la fel se repara vreun gunoi trantit pe jos , isi merita soarta. Link spre comentariu
one Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 Decodez cu 120euro. (platesc la randul meu codul, am un adaos minim).Edit: oferta se anuleaza, decodez BB5 cu circa 75-100ron, Nokia 6234 inca nu, dar poate intr-un viitor apropiat.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum