Emil 1986 Postat Decembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2016 Da sa zicem!dar cand cumpere un amp facut la comanda te iei dupa producator sau chiar vrei o dovada ca are puterea aia? Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 3, 2016 Partajează Postat Decembrie 3, 2016 E normal sa ceri detaliile care te intereseaza despre acel produs, deci evident ca si dovezi, totusi daca omul este unul cu o buna reputatie, poti merge si pe incredere. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2016 Da normal!Cum sunt si uni aici pe forum(Tu leco.....)!Dar cand un habarnist(ca si mine)care nu a stiut sa copie un cablaj cum trebuie si a zis ca a fost dat cu greseli intentionate(cum se facea mai de mult)este normal sa nu il crezi!Eu in multe clipuri de ale lui i-am cerut o tensiune pe iesire chiar si fara osciloscop!I-am atras atentia ca a gresit cablajul intr-un clip si ca nu este facut gresit!Columbianul ala a dat cablajul pt toate metodele de construire si el l-a facut cu toner pe cel de desenat cu mana,si a zis ca este greseala intentionata dar nu a vrut sa spuna si care,cand i-am zis ca a facut cu toner cablajul pt expunere uv si ca el a gresit si nu este cablajul a sters clipul! Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Decembrie 3, 2016 Partajează Postat Decembrie 3, 2016 Desigur, la cei cunoscuti, cu buna reputatie se poate merge pe incredere. Un astfel de constructor s-ar putea simti jignit, pe buna dreptate, daca-i ceri sa-ti demonstreze ca ampliful scoate X - Watt RMS. Este exact cum l-ai face mincinos, mai pe ocolite. Cu cei mai putin cunoscuti, e bine sa discuti clar, de la inceput, anumite aspecte. De ex sa-i spui exact ce vrei, inclusiv ca la final vrei testul/proba cutare. Omul stie ce are de facut si in ce conditii, analizeaza situatia si stabileste "pretul" corect. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2016 are un clip in care arata dauna totala la finali pe care i-a schimbat la un amplif alimentat la +-95 sau 115v,nu mai retin exact!si i-am zis(ca la alt clip pe care l-a sters)ca daca si la asta i-a dat 500ma bias ca la kit-urile alea normal ca au busit! Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Decembrie 3, 2016 Partajează Postat Decembrie 3, 2016 Emil, eu nu inteleg de ce te agiti si nu renunti la a colabora cu anume persoane, daca consideri ca nu sunt pe placul tau ori nu sunt compatibile cu cerintele tale. Sunt prezenti pe acest forum constructori buni de amplificatoare solid-state, si-au dovedit in timp competenta si priceperea prin ceea ce au realizat dar si prin explicatiile pe care le dau la nivel teoretic. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2016 Ai dreptate!Eu nu am luat nimic de la el!Eram doar curios cum uni pot sa ciuguleasca din mana lui fara vre-o dovada a puterilor declarate!Am si eu niste clipuri puse pt cei la care am vandut cate ceva sau cu masuratori la niste probleme pe care le-am avut cu un amplif cerute pe forum,si mi-a comentat unul la toate la care a comentat si ala,cum ca l-a tepuit! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 3, 2016 Partajează Postat Decembrie 3, 2016 Chiar asa, de ce ti s-a pus pata pe ala ? Asa poti sa gasesti o tona de vanzatori de chestii aruncate la gunoi care jura ca-s nemaipomenite. Face si omul ala amarat un ban si dupa muzica e clar ca nu se addreseaza audiofililor. Cand povestea de finali zicea de 5200 si complementarul, schema columbianului e cu finali npn, poate nu e aceeasi, poate a ameliorat ceva, oricum la nenea dj-ul sutele alea de wati le scoate cu acelasi traf pricajit. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2016 (editat) Nu stiu daca ai gasit toate schemele lui dar da pt toate versiunile schema+cablaj,npn,npn+pnp,pnp!Daca ai vazut la prezentare mie mi-se adresa cand zicea ca are cati-va W si e bobinat cu sarma de 0,5!I-am atras atentia ca nu are cum sa scoata 2kw din traful ala!Nu stiu daca e bine zis"pus pata"dar decate ori il intrebam ceva sau atrageam atentia ca infloreste lucrurile ma lua la misto el si cati-va preteni de ai lui,pana a inceput unul sa comenteze la clipurile mele ca a luat teapa de la ala! Editat Decembrie 3, 2016 de Emil 1986 Link spre comentariu
Postări Recomandate