le5100kw Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 As avea nevoie de o deocumentatie pentru un cititor de coduri de bare pentru un proiect de diploma. As dori si un program pentru PIC 16F84 si niste scheme. Sau niste linkuri bune. Multumesc mult. Link spre comentariu
le5100kw Postat Ianuarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Am cautat pe internet proiecte pic16f84 la cititor de coduri de bare si nu am gasit nimic, ci mai degraba cu atmel. Voi ati gasit ceva cu pic? Link spre comentariu
nooob64 Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 La cita memorie are pic16f84 nu vei reusii sa faci un proiect complex pentru asa ceva . Vei avea nevoie de un cititor de cod de bare serial si un PIC gen 16F887 sau mai performant. Link spre comentariu
marinescug Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Expirma-te un pic mai clar. Vrei sa construiesti un cititor de coduri de bare sau ai nevoie la o aplicatie cu un PIC (impus sau nu ) De niste date provenite de la un citritor de coduri de bare. Cititoarele sunt destul de versatile si acelasi obiect poate fi utilziat cu cabluriel potrivite pe interfete diferite. Nu cred ca profii sau indrumatorii navigehatza pe toate forumurile, incerac si detaliaza un PIC. Link spre comentariu
le5100kw Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Mersi de sfaturi. Scuze ca nu am fost mai explicit. Cu pic 18f452 pot sa realizez un cititor de bare (tip creion) compus dintr-un emitator si un receptor infrarosu? Eu am gasit ceva pe net dar foloseste atmel. http://courses.cit.cornell.edu/ee476/Fi ... /index.htm Vreau sa fac o replica la stiloul acela si preferabil, daca se poate, in assembler. Daca nu se poate, atunci e bun si PIC C. Si sa deplasez stiloul la o anumita viteza aproximativ constanta, dar nu sunt sigur daca o voi obtine. http://www.makebarcode.com/reviews/scan ... h.html#LED (prima varianta cu creionul m-a impresionat) Efectiv vreau sa fac o macara care sa identifice niste coduri de bare de pe cutii si sa le aranjeze intr-o anumita ordine. Partea cu cititul de cod de bare ma intereseaza. Restul cred ca m-as descurca. Eu sunt de parere ca am nevoie de pic-uri. Unul de citit barele si altul de manevrat cutiile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum