Vizitator Crina Alin Postat Decembrie 2, 2016 Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Bunaziua, Doresc sa cumpar lampile acestea si nu stiu daca este vreuna din ele EL84, daca va dati seama din fotografii va rog sa ma ajutati. https://www.olx.ro/oferta/lampi-tuburi-tv-ID5dZoE.html Multumesc anticipat! Link spre comentariu
bmsorin Postat Decembrie 2, 2016 Partajează Postat Decembrie 2, 2016 (editat) Eu nu vad niciun EL84 in pozele alea, pare a 7-a de la stanga la dreapta, dar nu are gaurile specifice in anod... Mai asteapta si alte pareri, poate nu vad eu prea bine Editat Decembrie 2, 2016 de bmsorin Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Decembrie 2, 2016 Partajează Postat Decembrie 2, 2016 EL 84 are 6,3 V la filament; nu cred să fie acolo,deoarece toate tuburile din poză par a fi din seria "P",care necesită un curent de filament de 300 mA (0,3 A),acestea legându-se în serie.Mai mult de-atât (mă pot înşela, deşi nu cred), nu-miamintesc de nici-un televizor românesc în schema căruiasă figureze EL 84. Link spre comentariu
romicap Postat Decembrie 2, 2016 Partajează Postat Decembrie 2, 2016 (editat) EL 84 (6P14P ) daca vreti dati un MP. Am New old stok 6P14P ev doua bucati la 28 de lei/buc. in pret se include posta cu ramburs. Editat Decembrie 2, 2016 de romicap Link spre comentariu
Vizitator Crina Alin Postat Decembrie 2, 2016 Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Am gasit o alta oferta, multumesc pentru sfaturi. Link spre comentariu
csu Postat Decembrie 2, 2016 Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Aveți acolo: PL500/504,2buc PLC86, PCF82, DY86, PCC88. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum