Vizitator Matematica Didactica Postat Decembrie 1, 2016 Partajează Postat Decembrie 1, 2016 buna seara , am o instalatie de pom (e ceva nou pentru mine ) nu e ca celalalte, toate firele merg pana la ultimul beculet , acolo s-a stricata , adica un fir nu e legat , si am de ales dintre 5 fire . cineva ceva sfaturi? Multumesc anticipat Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 2, 2016 Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Legați firul desfăcut în punctul unde se unesc celelalte patru. Link spre comentariu
M.Adrian Postat Decembrie 24, 2016 Partajează Postat Decembrie 24, 2016 (editat) Din cate stiu, la instalatiile de pom sunt 4 culori (rosu albastru verde si galben), deci la iesire din modulul de comanda al instalatiei o sa fie 5 fire, 4 cu sirurile de becuri colorate, si un cablu care este masa, fara nimic pe el. Ar trebui doar sa urmariti cablurile ca sa vedeti ce e cu ele. Editat Decembrie 24, 2016 de M.Adrian Link spre comentariu
puriu Postat Decembrie 24, 2016 Partajează Postat Decembrie 24, 2016 Se taie ultimul LED si se leaga intre ele toate cele cinci fire. Daca nu mai sunt si alte defecte, va merge OK. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum