Shambala Postat Martie 30, 2018 Partajează Postat Martie 30, 2018 O sa separ maine divagatiile, acum sunt prea obosit. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 30, 2018 Partajează Postat Martie 30, 2018 Eu nu sunt de acord în totalitate cu cele declarate de @marian . Nici cei mai amatori , iubitori de senzații tari nu se pot înghesui la amplificatoarele " proiectate " de dudică , botezate anti orice . Nu doresc să comentez de ce , este doar părerea mea . Cât despre comentariile făcute de @marian despre vânzarea modulelor realizate de @DjLeco , îmi permit să cred că iar este în eroare , din motive de lipsă de cunoaștere . De ce ? Păi vânzarea s-a realizat preponderent pe alte medii online , inclusiv pe forumul audio unde @DjLeco este ultramoderator , echivalentul lui @validae pe Elforum . De altfel , @DjLeco și-a micșorat activitatea pe Elforum , deoarece a ales o altă cale de comunicare cu userii interesați de realizările lui , fără ingerința unor terțe persoane , ce pot avea interese contrare din motive comerciale bine definite . Așa că aici sau in alte medii online , @DjLeco a ales calea decenței și nu a agresivității comerciale . Cine știe ce să solicite , va primi . Cine nu , nu ! Nu trebuie să declarăm ca fiind literă de lege doar ceea ce vedem sau percepem ca realitate absolută , deoarece există viață audio și în afara lumii Elforum ... Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Martie 30, 2018 Partajează Postat Martie 30, 2018 (editat) Sunt unii care isi canta deznadejdea atat de penibil incat este greu de "cetit" toata aceata sccesiune de taste. Nu inteleg de ce tin sa aiba o parere despre tot si nimic? Editat Martie 31, 2018 de validae 1 Link spre comentariu
Romica_t Postat Martie 30, 2018 Partajează Postat Martie 30, 2018 Totul e frumos pana se ajunge la bani/castiguri. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 (editat) @Victor, proiectul Odiosul200 a durat (conceptie + realizare practica), in luni de zile, cam cat a durat, in ani de zile, realizarea pozelor proiectului FÂS150. Nu mai vorbim de diferenta dintre un proiect cu finalizare (ajuns la "clienti") si celalalt unde escrocul de Sorteh inca mai ameninta cu "tribunalul" pe cei care-si cer banii inapoi. Erai parte din "echipa" tehnica la vremea aia, nu?! As insulta mai putin proiectul Odiosul200 daca as fi eu Victor. Wow, ce minge i-ai ridicat la fileu tizului meu, ti-a zis-o cu subiect si predicat, cum stiu ca-ti place tie. Sper ca stii, dar si altii stiu, de gluma. Sunt de parere ca o cutie facuta industrial este mult peste realizarile amatoricesti prezentate pe forum. I-am zis, la vremea alegerii cutiei, lui Marian sa aleaga una din aluminiu de pe eBay. Costa cat costa, dar arata mai comercial produsul final. A riscat si nu a castigat ce voia. E pacat, caci proiectul este de calitate. Mai era unul pe aici care facea amplifuri in cutii mini ATX. Nu mai gasesc acum pozele. Erau si in negru, dar si in rosu. Aluminiu indoit aiurea, neuniform, cu plastice, etc. Erau oribile, si tot asa: pacat de efortul depus, caci parea si ala tot un proiect de calitate. Editat Martie 31, 2018 de thunderer 1 Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 Unii bat câmpii , dar cu grație . Alții ... fără grație . Ii felicit pe toți constructorii de amplificatoare . Mă refer la cei de bună credință . 1 Link spre comentariu
sk24bpo Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 Totul tine de bani si foarte multa munca. Merita efortul ? Parerea mea in proportie de 99% este ca nu. Este doar o chestiune de satisfactie personala care privita din partea altora pare un viciu. Eu asa patesc. In hobbyul asta sunt aproape singur, sustinere undeva spre zero. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate