neamtu 38 Postat Decembrie 1, 2016 Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Salutare Azi am vrut sa schimb becul din portbagaj de la BMW E39 520i cel cu soclu T10 cu unul cu led canbus. Am pus becul led si nu s-a aprins.Am pus becul original inapoi si surpriza nu se mai aprinde.Am verificat si nu mai am 12V alimentare pe el.Apoi inca o surpriza cand am vrut sa verific sigurantele,nu mai am lumina nici in torpedou dar....nici becurile din interior cele de citit.Celelalte de iluminat interior se aprind cand deschis sau inchid usile.Sigurantele le-am verificat si sunt ok. Daca ma poate ajuta cineva si a intampinat aceasta problema va rog sa ma ajutati cu cateva idei. Multumesc.O zi buna Link spre comentariu
neamtu 38 Postat Decembrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Am revenit cu informatii.Am luat legatura cu cineva care lucreaza la BMW in oras la mine care mi-a zis sa ma duc la masina cu el la telefon sa o deschid si o sa mearga.Am zis ca face misto de mine,dar....asa a fost.Am descuiat masina am deschis portbagajul si....surpriza....ardea lumina in potbagaj si in torpedou.EXPLICATIA: intra in protectie o parte a modulului de lumini in momentul in care depisteaza orice modificare,iar dupa aproximativ 10 minute se reseteaza automat.CAZ REZOLVAT!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum