raducioiu Postat Decembrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2016 ti-am trimis poza Florin(vezi daca asa a mers).ma pregatesc sa fac si proba cu difuzorul.multumesc! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Nam primit nimic Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 (editat) Nam primit nimic Eu am primit rezultatele "alegerlor" . Editat Decembrie 11, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
raducioiu Postat Decembrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2016 florin,am mai trimis o data,ciudat este ca am reusit sa o trimit la alta adresa si a mers! Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 (editat) personal am intalnit la tv2kr defect de bv din procesor,noroc ca am avut unul de probe,acum nu mai tin minte exact ce procesor folosea,era din seria tda9xxxx ori varianta mono ori stereo,si la mine era doar dunga pe mijlocul ecranului ,am intalnit si defect de matrice nu mai scotea rosu. Editat Decembrie 11, 2016 de iuliantv Link spre comentariu
raducioiu Postat Decembrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2016 (editat) si aici sa cred ca poate fi vorba de o comanda proasta a partii de bv din procesor?Florin sa-mi spui daca acum ai primit poza. Editat Decembrie 11, 2016 de raducioiu Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Acum da Link spre comentariu
raducioiu Postat Decembrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2016 (editat) excelent.am ajuns sa consider reusita postarii acestor imagini ca si reusita remedierii defectului(glumesc).acum ca s-a vazut simptomul poate se gaseste si remediul.ce zici de ciudatenia asta de imagine?multumesc! Editat Decembrie 11, 2016 de raducioiu Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Este posibil sa fie si softul alterat , verifica in pinii de la proc 21 , 22 si 25 , 26 , C235 100nf , R232 39,2K si C244 1nf , C240 1nf Si de la BV R404 2,7omi , sa abie exact valoarea si R403 10omi Link spre comentariu
raducioiu Postat Decembrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2016 (editat) voi verifica acestea.adica daca acele componente sunt ok,atunci este softul(adica dumpul)?am inteles bine?multumesc pt pastrarea legaturii.sper sa remediem defectul pana la urma. Editat Decembrie 11, 2016 de raducioiu Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 voi verifica acestea.adica daca acele componente sunt ok,atunci este softul(adica dumpul)?am inteles bine?multumesc pt pastrarea legaturii.sper sa remediem defectul pana la urma. Da ai inteles bine softul este in memoria eeprom si se mai spune si dump , bin etc. , este posibil sa fie alterat softul dar nu se stie exact pina nu se incearca cu un alt dump , este posibil sa fie si procesorul , este posibil sa fie si ceva defect pe partea de bv , daca era la mine pe masa mea de lucru de atunci si pina acum ii dadeam de capat , dar daca vrei poti trimite sasiul la mine si il repar eu , daca nu il poti rezolva tu Link spre comentariu
raducioiu Postat Decembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2016 (editat) multumesc inca o data pt promptitudinea raspunsurilor si pt amabilitate.sper sa reusesc sa-l rezolv eu,urmand indicatiile primite.voi verifica ce mi-ai spus,trimite-mi si un dump sa incerc si cu asta.apoi vom mai vedea.multumesc! Editat Decembrie 12, 2016 de raducioiu Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Uite aici ai 2 TAURAS TV2KR rar dumpuri , probeazale pe amindoua , prima data salveaza dumpul original , spune marca de tv si modelul sa caut un dump exact pentru el , daca nu vrea cu astea 2 dumpurii Link spre comentariu
raducioiu Postat Decembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2016 ma duc la un prieten si o sa-l pun sa faca ce mi-ai spus(are programator de memorii).mai tinem legatura.cand vei vedea ca am postat ceva inseamna ca am un raspuns.te rog sa urmaresti topicul asta,vreau sa rezolv problema.multumesc inca o data. Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 (editat) Eu cred ca te duci degeaba la prietenul tau.....Ai verificat atent cablajul si lipiturile acestuia?Ai schimbat toti electroliticii din jurul BV-ului, cei care au fost specificati mai sus?!Ai tensiunile pe BV bune?!Ai schimbat CI BV cu unul functional, din recuperari?! Editat Decembrie 12, 2016 de cata82 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum