Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv crt provision

raducioiu

Postări Recomandate

personal am intalnit la tv2kr defect de bv din procesor,noroc ca am avut unul de probe,acum nu mai tin minte exact ce procesor folosea,era din seria tda9xxxx ori varianta mono ori stereo,si la mine era doar dunga pe mijlocul ecranului ,am intalnit si defect de matrice nu mai scotea rosu.

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

excelent.am ajuns sa consider reusita postarii acestor imagini ca si reusita remedierii defectului(glumesc).acum ca s-a vazut simptomul poate se gaseste si remediul.ce zici de ciudatenia asta de imagine?multumesc!

Editat de raducioiu
Link spre comentariu

Este posibil sa fie si softul alterat , verifica in pinii de la proc 21 , 22 si 25 , 26 , C235 100nf , R232 39,2K si C244 1nf , C240 1nf

Si de la BV R404 2,7omi , sa abie exact valoarea si R403 10omi

Link spre comentariu

voi verifica acestea.adica daca acele componente sunt ok,atunci este softul(adica dumpul)?am inteles bine?multumesc pt pastrarea legaturii.sper sa remediem defectul pana la urma.

Editat de raducioiu
Link spre comentariu

voi verifica acestea.adica daca acele componente sunt ok,atunci este softul(adica dumpul)?am inteles bine?multumesc pt pastrarea legaturii.sper sa remediem defectul pana la urma.

Da ai inteles bine softul este in memoria eeprom si se mai spune si dump , bin etc. , este posibil sa fie alterat softul dar nu se stie exact pina nu se incearca cu un alt dump , este posibil sa fie si procesorul , este posibil sa fie si ceva defect pe partea de bv , daca era la mine pe masa mea de lucru de atunci si pina acum ii dadeam de capat , dar daca vrei poti trimite sasiul la mine si il repar eu , daca nu il poti rezolva tu

Link spre comentariu

multumesc inca o data pt promptitudinea raspunsurilor si pt amabilitate.sper sa reusesc sa-l rezolv eu,urmand indicatiile primite.voi verifica ce mi-ai spus,trimite-mi si un dump sa incerc si cu asta.apoi vom mai vedea.multumesc!

Editat de raducioiu
Link spre comentariu

ma duc la un prieten si o sa-l pun sa faca ce mi-ai spus(are programator de memorii).mai tinem legatura.cand vei vedea ca am postat ceva inseamna ca am un raspuns.te rog sa urmaresti topicul asta,vreau sa rezolv problema.multumesc inca o data.

Link spre comentariu
Vizitator cata82

Eu cred ca te duci degeaba la prietenul tau.....Ai verificat atent cablajul si lipiturile acestuia?Ai schimbat toti electroliticii din jurul BV-ului, cei care au fost specificati mai sus?!Ai tensiunile pe BV bune?!Ai schimbat CI BV cu unul functional, din recuperari?!

Editat de cata82
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări