Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv crt provision

raducioiu

Postări Recomandate

TDA9351 este multifunctional si deci este si oscilatorul de V incorporat in el.Sincer inca nu am gasit defect pe iesirea de V.

Nici eu nu am intilnit proc. defect pe V si de aceia nici eu nu am zis nimic ca ar putea fi defect proc. , dar poate fi vreun cond defect pe linga proc. si de aceia iam spus sa puna o poza ca ajuta mult in depistarea defectului

Link spre comentariu

Nici eu nu am intilnit proc. defect pe V si de aceia nici eu nu am zis nimic ca ar putea fi defect proc. , dar poate fi vreun cond defect pe linga proc. si de aceia iam spus sa puna o poza ca ajuta mult in depistarea defectului

da-mi te rog adresa de mail pt ca nu stiu de ce nu pot incarca poza direct pe forum.voi vorbi si cu Tavi sa vad care e cauza!
Link spre comentariu

si eu imi cer scuze,nu am mai avut cum sa mai intru pe forum.acum sper sa ne sincronizam oarecum.am postat aici htpps://filhost.netam incercat unde mi-ai spus si mi-a aparut mesajul pluginul nu a putut fi incarcat.vezi daca te ajuta nr imaginii uploadate este img 20161207163203jpg.multumesc!

Link spre comentariu

da-mi si adresa de mail pe mp,poate ma descurc mai bine,voi incerca si asa cum mi-ai spus saa postez,dar eu am postat mesajele de pe tableta,asa ca nu am cum sa dau click stga sau dr.Andrei Tabacaru tv-ul are in functionare acel "tors" specific functionarii cadrelor,voi incerca si cu difuzorul(bdv ramane conectata?).multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări