Den Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Nu mai tragi nici un fir de plus,folosesti alimentarea aia de 3,4v.Cu un condensator cum ti-a zis si validae mai sus separi semnalul.Nu a terminat desenul ca sa intelegi mai bine. Sau poate sa fie mai banal.Separi semnalul cu un condensator si din aia 3,4v cu o rezistenta de 2,7...4k alimentezi microfoanele tip condensator...chiar ala de telefon mobil are si el nevoie de o polarizare ceva.. Adica pui un condensator pe firul de plus.Alimentarea o iei dinainte de condensator..tot de pe firul ala... https://en.wikipedia.org/wiki/Phone_connector_(audio)#/media/File:Jackplug-wiring.svg Link spre comentariu
fratello Postat Decembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Deci asa ? Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Dacă microfonul are două fire, atunci player-ul are în interior decuplarea semnalului audio cu condensator ca în desenul din postarea #13. Link spre comentariu
fratello Postat Decembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Deci decuplarea semnalului audio si alimentarea microfonului se fac IN player. OK. Si, mai departe ? Ce pot face sa imbunatatesc semnalul, ca tot n-am inteles... Probabil trebuie un preamplificator pentru microfon. CUM il "construiesc" pe cele (doar) doua fire ??? Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Dacă nu poți umbla în aparat ca să scoți cele trei fire necesare (+, - și audio out) ar fi bine să încerci cu mai multe microfoane condensator, până găsești unul destul de sensibil la tensiunea mică de alimentare disponibilă. Link spre comentariu
fratello Postat Decembrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2016 ...ceea ce am si facut ! Multumesc frumos pentru suport ! Nu-mi ramane deci decat sa continui sa caut ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum