Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

UPS

Florin berdila

Postări Recomandate

domnilor azi am facut rost de un APS este un UPS cu 4 prize iesire am incarcat o baterie de 70 AH 12 v cc am legat UPS , mia scos 190 v ac,am bagat un tv si receptoru de la focus sat a mers numai 4,5 ore si tensiunea bateriei a scazut la 11,40 v de la 12,53v si acel ups nu a mai scos tensiune cand a ajuns bateria la 11,40 v de ce asa? eu zic ca totusi bateria mai avea curent in ea explicatimi si mie fenomenu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florin berdila

9

• validae

7

• nickrvl

3

• manolo

3

Top autori în acest subiect

pai si acea protectie pentru baterie cum poate fi pacalita sa nu mai decupleze ?pai si acea protectie pentru baterie cum poate fi pacalita sa nu mai decupleze ?

Link spre comentariu

Dacă elimini protecția la tensiune limită, distrugi bateria rapid.Oricum bateria a ținut destul de bine 4-5 ore....cât te așteptai să te țină ? Oricum ea nu mai are 70Ah ci poate doar 40-50Ah din cauza uzurii...

Link spre comentariu

domnule Validae dar daca as vrea ca UPS sa declanseze protectia la o tensiune de 10 v a bateriei cum procedez stiu ca dumneavoastra ma veti ajuta cum ati mai facuto deaceea va multumesc si astept un raspuns

Link spre comentariu

Acea protectie are si alt rol, cred, in sensul ca la 10V e posibil sa nu-ti mai scoata 220V, sau altcumva acei 220V sant garantati doar de la 12V in sus, ma rog 14,4V sau cat o fi maxim...

Link spre comentariu

Protecţia la tensiune minimă e pentru baterie, nu pentru tensiunea de ieşire, că merge PC-ul şi cu 200V în loc de 230V. Dar nu poţi s-o anulezi aşa uşor fiindcă cele mai multe UPS-uri au controllere ce fac totul din soft. Eu nici nu recomand anularea acelei protecţii, fiindcă bateria se sulfatează dacă o descarci sub 10V.

Link spre comentariu

domnule Validae daca alimentez un UPS cu 12 v cc si scot 220 v sa zicem ca acele becuri din casa consuma 500 w daca le aprind prin ups tot acelasi consum am ? adica iau din retea 12 v si scot 220 acei tot acest consum il am la contuar daca alimentez un receptor de 500w

Link spre comentariu

Sa inteleg ca in acest caz vreti sa-l folositi pe post de economizor de energie electrica,in acest caz va trebuie un traf pe masura,sau poate vreti sa folositi o sursa de pc,nu cred ca veti obtine mare economie daca punem la socoteala si consumul UPS-ului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări