Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depanare amplificator QinShun 98

dani j

Postări Recomandate

• Răspunsuri 43
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dani j

13

• gogu1305

5

• Emil 1986

4

• cipri_mury

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Explodeaza cand conecteaza tineretul fara minte boxe peste boxe la paralel fara sa tina cont de nimic! Muzica tare sa fie.... cat mai multa galagie!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Explodeaza cand conecteaza tineretul fara minte boxe peste boxe la paralel fara sa tina cont de nimic! Muzica tare sa fie.... cat mai multa galagie!

Scuze pt. off : cand prind unu' d-asta cu scula (combina , amplif. uatevar) defecta , il rad...

Link spre comentariu

Cumnatul imi aducea o statie pioner care tot ardea sigurantele de protectie pe iesire!la un moment dat il intreb ce impedanta are boxa!habar nu avea!i-am explicat ca daca pune un rand de boxe poate sa aiba 4 r,daca foloseste a+b boxele trebuie sa aiba 8r!dar el nu a tinut cont a pus tot ce avea ca se aude mai tare!a vazut ce se arde si a pus el sa nu se mai arda sigurantele si a picat puntea! dupa aia a stricat tot!Asa ca sa se auda mai tare!!!

Editat de Emil 1986
Link spre comentariu

Nu!

dar treaba este ca tot pe tine te injura ca nu o faci sa tina!si pe urma i-am explicat pe intelesul lui de ce nu poate sa"duca" mai putin de 4r!

Daca i-ti pun un sac de ciment in spate il duci?zice:da!daca i-ti pun 10 mai duci?!

si pe urma zice ca a vazut la nu stiu cine ca facea asa!

dar ii zic ca pe spate spune clar ce sa puna!poate statia lu ala mergea si pe 2r!

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Integratele astea nu se mai fabrica de peste 10 ani.

Cele de pe piața sint copii chinezești.

Cea mai buna soluție, după mine, ar fi sa modifici/înlocuiești tot etajul final.

Link spre comentariu

Sau realizat stk cu componente discrete https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjZstfTqdXWAhXFNSYKHbDcADsQjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fwww.elektroda.pl%2Frtvforum%2Ftopic1288759.html&psig=AOvVaw0flYy2nWsAcCM6CELx2sJ1&ust=1507150062668947

,ori decapsulat si reparat cel vechi-daca se poate.

Copia chinezeasca e mai usor de reparat,fiind cu smd-uri,ala original e in tehnica straturi groase(la rezistente),si jonctiunile la vedere

Nu stiu ce s-a intamplat,ca aici https://www.elforum.info/topic/85262-probleme-cu-amplificator-stk-0039/ am pus si poze cu unul decapsulat-si cum l-am reparat-dar au disparut...unde ,naiba stie...

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Žți faci o plăcută înlocuitoare pt integrat și o plantezi acolo în locul lui. La asta ma refeream cu modificat.... sau o plăcută de etaj final complet de genul cum erau cele făcute și de useri de aici de pe forum.

Link spre comentariu

Žți faci o plăcută înlocuitoare pt integrat și o plantezi acolo în locul lui. La asta ma refeream cu modificat.... sau o plăcută de etaj final complet de genul cum erau cele făcute și de useri de aici de pe forum.

multumesc de raspunsuri .cred ca da...asta e singura varianta ,sa-i adaptez un etaj final,da asta cand v-a fi timp pt joaca!o seara frumoasa!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

fratilor am luat din piata un amplif kenwood KA-36 care avea si un tuner si un deck dar pe care nu le am primit.problema e ca selectorul de intrari nu functioneaza.merge intrarea doar de tape indiferent care tasta o apas (de aux ,de tuner etc)intrarea de tape nu se intrerupe.in schimb intrarile celelalte nu merg .a mai intalnit cineva defectul asta?poate fi devina ca nu am deckul care se racorda prin panglica in spatele amlifului

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări