Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depanare amplificator QinShun 98

dani j

Postări Recomandate

am un amplif QinShun 89 cu trafu de alimentare ars.stie cineva ce tensiuni scoate sau are cineva o schema>multumesc

post-187135-0-71429800-1480433012_thumb.jpg

Editat de ratza
Topic derivat din scheme, unit cu un altul existent şi mutat de la amplificatoare
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 43
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dani j

13

• gogu1305

5

• Emil 1986

4

• cipri_mury

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

In mod normal trebuia să-ți fi deschis alt topic separat. Pe topicul asta se postează doar scheme funcționale urmate de cel mult indicații pentru punerea lor în funcțiune .

Editat de claudiu_XD
Link spre comentariu

In mod normal trebuia să-ți fi deschis alt topic separat. Pe topicul asta se postează doar scheme funcționale urmate de cel mult indicații pentru punerea lor în funcțiune .

scuze.spune-mi te rog unde sa postez

Link spre comentariu

depanari radio tv audio video!

Asa spune titlul rubricii dar majoritatea topicurilor deschise acolo sunt legate de tv-uri.

postati raspunsul aici sa nu mai mut postul de acolo -acolo.multumesc

Daca nu deschideti un topic separat la aceasta sectiune s-ar putea sa asteptati dupa ajutor mult si bine.

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu

Asa spune titlul rubricii dar majoritatea topicurilor deschise acolo sunt legate de tv-uri.

Daca nu deschideti un topic separat la aceasta sectiune s-ar putea sa asteptati dupa ajutor mult si bine.

cum putem face asta?sau cine ar trebui sa deschida un nou topic

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări