Florinel TV Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Uite asta este schema la care mam uitat eu o postez ca poate mai are si alcineva nevoie , si ai sa vezi ca difera notatile Mivar 25M6 28M6 Chassis CS1082 MONO pdf Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Ce nu intelegi oare?Eu i-am spus notatiile din schema atasata de el, punct. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Ce nu intelegi oare?Eu i-am spus notatiile din schema atasata de el, punct. in schema postata de el nu este clara asta nu inteleg Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 (editat) in schema postata de el nu este clara asta nu intelegBa se vede foarte clar si te-ai agitat degeaba.....Niciodată nu mi-am permis să mă bag peste altcineva sau să dau copy-paste asa cum mai "acuzat" mai devreme...Pur si simplu am vorbit pe notatiile din schema atasata de el!Seară bună. Editat Decembrie 4, 2016 de cata82 Link spre comentariu
ROBEERT Postat Decembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Buna seara stimati colegi. Azi mi-am rezervat maxim 20 minute pentru acest tv. si am inlocuit C94 de 27nf si C98 de 2,2mf / 200 volti si bine-nteles ca defectul acelasi. Nu am facut inca rost de TDA8358J ca sa-l inlocuiesc. Pe schema uploadata mai sus de domnul Florin Harhas, numerotarea componentelor este exact pentru TV-ul cu pricina. Schema gasita de mine este identica, doar numerotarea componentelor difera. Observatie: in punctul median al diodelor modulatoare am cca. 0,15 volti si pe pinul 8 al finalului ( drena mosfetului E - W ) am 0 volti indiferent de reglajele din meniul service Dioda D18 este ok. Pe pinul 3 al integratului TDA8358J exista tensiunea de 16 volti. Zilele trecute cand am postat topicul, am zis ca am schimbat si diodele modulatoare, ( acele diode le-am luat de pe un sasiu de Beko 110 grade ) si tare mi-e teama ca nu sunt echivalente ( chestie care am mai patit-o ). Oricum diodele modulatoare originale dau bine la masuratoare. De acum " cam miroase " a defect de bobina ( BP10 ). Nu am avut asa mult timp la dispozitie sa verific mai multe. Ce parere aveti? Link spre comentariu
gymy Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Daca dezlipesti rezistenta de 4,7 ohm ai tensiune in punctul median al diodelor ?Daca da e dus TDA8358J daca nu e dusa dioda care duce la masa. Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 (editat) Buna seara stimati colegi. Azi mi-am rezervat maxim 20 minute pentru acest tv. si am inlocuit C94 de 27nf si C98 de 2,2mf / 200 volti si bine-nteles ca defectul acelasi. Nu am facut inca rost de TDA8358J ca sa-l inlocuiesc.Iți trimit eu mâine un tda8358J din recuperări cu toate că nu prea meriti dar îmi calc pe suflet cum se zice...Nu promit că e bun 100%, ultima dată când l-am probat era functional dar tubul era in scurt.Nu vreau nimic pe el, e gratis. Editat Decembrie 7, 2016 de cata82 Link spre comentariu
ROBEERT Postat Decembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Buna seara stimati colegi. Cu mare greu am gasit piesa de schimb la aceasta tentativa de televizor ca sa-l rezolv. Este vorba de dioda modulatoare care vine la masa. Am apelat la un coleg de breasla care avea un TV asemenea dezmembrat. Cate diode am pus de pe alte sasie ( bine-nteles, cea de masa ), nu a vrut sa intre in functiune etajul E - W pana nu am pus originala. Asta este al doilea caz cand patesc cu dioda de masa care dadea bine la aparatul de masura si sa nu mearga cu orice dioda. Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Buna seara stimati colegi. Cu mare greu am gasit piesa de schimb la aceasta tentativa de televizor ca sa-l rezolv. Este vorba de dioda modulatoare care vine la masa. Am apelat la un coleg de breasla care avea un TV asemenea dezmembrat. Cate diode am pus de pe alte sasie ( bine-nteles, cea de masa ), nu a vrut sa intre in functiune etajul E - W pana nu am pus originala. Asta este al doilea caz cand patesc cu dioda de masa care dadea bine la aparatul de masura si sa nu mearga cu orice dioda. Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Atunci colegule daca masurai dioda pe scala de 2 megaomi pe multimetru iti dateai seama ca aceasta dioda este defecta , acum bine ca sa rezolvat sarbatori fericite iti doresc , tie si la toti cei dragi sanatate si spor la banii Link spre comentariu
ROBEERT Postat Decembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Atunci colegule daca masurai dioda pe scala de 2 megaomi pe multimetru iti dateai seama ca aceasta dioda este defecta , acum bine ca sa rezolvat sarbatori fericite iti doresc , tie si la toti cei dragi sanatate si spor la banii Multumesc la fel Florin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum