Vizitator cata82 Postat Decembrie 1, 2016 Partajează Postat Decembrie 1, 2016 (editat) Asa arată placa lvds impreuna cu t-conul: Editat Decembrie 1, 2016 de cata82 Link spre comentariu
gogu1305 Postat Decembrie 2, 2016 Partajează Postat Decembrie 2, 2016 (editat) N-am mai auzit până acum ca t-conul să fie inclus in mainboard....La acest model t-conul este încorporat in placa LVDS. Mai sunt cazuri. Editat Decembrie 2, 2016 de gogu1305 Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Decembrie 2, 2016 Partajează Postat Decembrie 2, 2016 ala este adaptor lvdst-conul este si in acest caz tot pe lvds Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Decembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2016 am gasit problema-...la imbinarea panglici ce duce de pe lvds pe sticla 6 circuite exfoliate...chiar daca nu a cazut nimic pe el se vede ca a fost folosit intr-un loc cu umezeala mare...pacat de tv Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Cu multă răbdare si dibăcie se pot lipi cele 6 circuite, bineînțeles îți trebuie si o sculă specială mai exact un cap de letcon extra lat.Uite aici un tutorial, poate te inspiră:http://www.elforum.info/topic/79365-lipire-conector-plat-intre-lcd-si-placa-de-baza/ 1 Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Decembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2016 o sa incerc...am microscop electronic si statie ...o schema ar fii buna sa stiu care mai exact din circuite erau acolo sau care nu erau Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 am gasit problema-...la imbinarea panglici ce duce de pe lvds pe sticla 6 circuite exfoliate...chiar daca nu a cazut nimic pe el se vede ca a fost folosit intr-un loc cu umezeala mare...pacat de tv De ce nu ai facut o poza, ca sa se vada clar ce problema ai tu acolo...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum