kappy Postat Aprilie 26, 2007 Partajează Postat Aprilie 26, 2007 SALUTARE...AM SI EU O INTREBARE :CARE ESTE FRECVENTZA LA CARE BASS-UL SUNA CEL MAI BINE?INAINTE CREDEAM CA CU CAT FRECVENTZA ESTE MAI JOASA(VREO 35-45HZ CAT COBOARA SAL SBX2030-UL MEU)CU ATAT BASS-UL ESTE MAI PUTERNIC...ACUM AM INCEPUT SA CRED IN FRECVENTZE INTRE 70-150HZ..VOI CE CREDETZI???? Link spre comentariu
alzisor Postat Aprilie 26, 2007 Partajează Postat Aprilie 26, 2007 stii ca exista o vorba ``cate bordeie, atatea obiceie``, basul la 35, 40 de herti e marfa la spl mic, dat mai tare nu imi place deloc, simt numai presiunea aia in urechi si sunet....nu prea, poate unora le place, sau voi nu auziti sunetul ala infundat ? :tonqe: oricum e doar parerea mea, cred ca intre 60 si 100 de hertzi e cel mai frumos bas. Link spre comentariu
adircf Postat Aprilie 26, 2007 Partajează Postat Aprilie 26, 2007 poate unora le placeStai flexat ca sunt oameni inculti care le place basul ce nu se aude deloc dar in schimb simt cum bate imima si se misca aerul din plamani dupa frecventa respectiva dar care nu o aud. Le-am spus inculti deoarece nu se gandesc la sistemul lor nervos, sau mai bine zis... la sanatatea lor @kappy Cred ca ai inteles mesajul prin poza respectiva :smt006 Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 26, 2007 Partajează Postat Aprilie 26, 2007 Daca simti doar un sunet care iti infunda urechile si nu tremura camasa pe tine atunci sigur nu ai 40Hz, doar distorsiuni la greu.Cel mai frumos bas e ala care iti place tie! :weedman: Link spre comentariu
stefanev Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 Cel mai frumos bas e ala care iti place tie!corect, de aceea nu putem numi o anumita frecventa ca fiind standardul la bass sau ceva in genul asta. Unii sunt multumiti si de bass-ul din difuzoare de 8", altora nu le ajung nici 18". Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 eu zic (virgula) ca cel mai frumos bass e ala pe care-l si auzi, nu numai il vezi afisat de vumetre!!! Link spre comentariu
Vizitator rdh30flda Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 DA!si mie imi place cand vad un sub la care tremura termopanele (EDIT: cele mai avansate VU-metre :snakeman: )oricum ce efecte psihice? mie imi place sa simt bassul in piept . Am inteles ca in Olanda era un club cu 60KW pe care nu ii auzi dar te fac sa tremuri hmmmm Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 Cel mai bun bas e ala pe care-l simti in oase, cind se topeste scheletul. :smt005 Link spre comentariu
Solim Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 mie imi place sa fie tzapan,sal simti frate in adancul inimii!!!!!!.......feel the base so sleep!! :weedman: Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 Solime, sa nu te readuca la viata cu electrosocuri dupa basul ala... sau iti faci intii o injectie cu adrenalina in inima? :smt003 Link spre comentariu
PaulAlex90 Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 Ala de balena ii cel mai bun. :rock: Link spre comentariu
widoo Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 O gramada de discutii pe tema BASS. Dar de medii si inalte ati uitat?!?!? :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 frecventele sonore joase afecteaza grav si psihicul, eu am observat ca cei care asculta bas cu frecvente infrasonore sunt mult mai violenti ca cei care asculta muzica cu bas normal(peste 40Hz) Link spre comentariu
Yoshiro Postat Aprilie 28, 2007 Partajează Postat Aprilie 28, 2007 Parerea mea e ca depinde de program. Fiecare still de muzica are basul specific. Cel mai bine este ca tu sa ai o boxa neutra din acest punct de vedere ca astfel sa asculti ce bas au vrut artistii ca tu sa asculti.In general informatie sub 41Hz gasesti in filme. Daca sistemul tau are un raspuns liniar pana in 20Hz sau mai jos atunci exploziile si efectele sonore din filme vor capata o noua dimensiune. Dar la fel cel mai bine este sa ai boxe neutre. Eventual folosesti un EQ ptr diferite coloratii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum