ghimpe-- Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Salut, Caut siguranta pentru cuptorul cu microunde (0.7A 5kV) formatul "clasic" din sticla, nu din cele noi de plastic. Stie cineva un magazin online care are asa ceva in stoc? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Sa ma uit eu prin debara, s-ar putea sa o gasesc. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 29, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Apare in poza dumneavoastra de la vanzari Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Da, acolo am cautat-o. Doar că nu sade cartonul întins in casa, le-am facut mutație in debara. Vreau sa ma asigur ca respecta valorile cerute.5 kv, 0.65 A scrie pe ea. http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/siguranta-cuptor-microunde-07a-5kv-p-10715 Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Decembrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2016 La mivar0m nu sunt pe stoc... Link spre comentariu
orgasmo Postat Decembrie 1, 2016 Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Gasiti pe olx dupa 0,7A 5KV. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Decembrie 1, 2016 Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Din jucariile chinezesti gasesti fire subtiri,din care poti luat o lita si treba rezolvata.Am facut la mule si este ok. Link spre comentariu
gymy Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Merge orice lita nu prea groasa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Carpeli riscante. Nu merita riscul. E prea ieftina . Găsiți pe toate drumurile. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Mai ieftin de 5 lei/bc n-am vazut.Daca mai pui si taxele 11 lei,nu mi se pare chiar ieftin 16 lei pe o siguranta care poate plesni de fericire in orice moment. O lita dintr-un ecranaj de cablu de microfon/casca iese mult mai ieftin,si daca reusesti sa lipesti in interiorul tubului din sticla original,chiar nu mi se pare asa mare improvizatie,dar e drept,fiecare face cum voieste. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Nu pot să cred că in Ploiesti nu gaseste asa ceva. La tensiunea ăia nici sa nu ii treacă prin cap sa nu o bage in sticla.cand se arde, capătul de lița poate să atingă alte piese si sa faca bucurii si mai mari. Link spre comentariu
Vinu-i-bun Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 capătul de lița poate să atingă alte piese si sa faca bucurii si mai mari. Dar toate sigurantele la microunde sunt izolate intr-o carcasa de plastic si pozitionata in imediata apropiere a trafului fara a exista riscul de a atinge alte parti electrice sau metalice a cuptorului. Aceste sigurante totusi sunt o problema in a fi achizitionate, de aceea am improvizat alta cu calibrare inferioara,bineinteles bagata sirma in tubul de stcla , e mai estetic daca ai ceva cunostinte de electrotehnica. Si care au fost Ok, Unde mai pui ca un cuptor de calitate medie costa 200-300 lei .Si daca un client aduce un cuptor cu magnetronul defect +sig de IT arsa ,,toate ajung la un cost de cel putin150 lei . Depinde de magnetron. Mai bine achizitioneaza altul nou . Link spre comentariu
Vizitator iuliean Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Chiar azi am cumparat eu la 8 lei/ buc.! in schimb dioda a costat numai 2 lei/buc .De la Mivarom din Alexandria ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Pai sa nu dai cu caciula de pamant? a ajuns o sarma mai scumpa decat o dioda...pe principiul piesa care se arde mai des aduce profit mai mare Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Da dar siguranta o poti improviza si cu o sirma pe cind o dioda de inalta tensiune....... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum