Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sigurante cuptor microunde - de unde cumpar?

ghimpe--

Postări Recomandate

Salut,

Caut siguranta pentru cuptorul cu microunde (0.7A 5kV) formatul "clasic" din sticla, nu din cele noi de plastic. Stie cineva un magazin online care are asa ceva in stoc?

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 43
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghimpe--

8

• doru3160

5

• mac01

5

• sesebe

3

Top autori în acest subiect

Mai ieftin de 5 lei/bc n-am vazut.Daca mai pui si taxele 11 lei,nu mi se pare chiar ieftin 16 lei pe o siguranta care poate plesni de fericire in orice moment.

O lita dintr-un ecranaj de cablu de microfon/casca iese mult mai ieftin,si daca reusesti sa lipesti in interiorul tubului din sticla original,chiar nu mi se pare asa mare improvizatie,dar e drept,fiecare face cum voieste.

Link spre comentariu

Nu pot să cred că in Ploiesti nu gaseste asa ceva. La tensiunea ăia nici sa nu ii treacă prin cap sa nu o bage in sticla.cand se arde, capătul de lița poate să atingă alte piese si sa faca bucurii si mai mari.

Link spre comentariu

capătul de lița poate să atingă alte piese si sa faca bucurii si mai mari.

:sorry Dar toate sigurantele la microunde sunt izolate intr-o carcasa de plastic si pozitionata in imediata apropiere a trafului fara a exista riscul de a atinge alte parti electrice sau metalice a cuptorului. Aceste sigurante totusi sunt o problema in a fi achizitionate, de aceea am improvizat alta cu calibrare inferioara,bineinteles bagata sirma in tubul de stcla , e mai estetic :da daca ai ceva cunostinte de electrotehnica. Si care au fost Ok,

Unde mai pui ca un cuptor de calitate medie costa 200-300 lei .Si daca un client aduce un cuptor cu magnetronul defect +sig de IT arsa ,,toate ajung la un cost de cel putin150 lei . Depinde de magnetron.

Mai bine achizitioneaza altul nou .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări