Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

recomandare stabilizator tensiune 10-15 KVA

Postări Recomandate

Salut,

Am un client cu urmatoarea problema: are casa intr-o zona cu tensiunea de retea mica(190-200 V) in anumite perioade ale zilei,. Drept urmare si-a cumparat un stabilizator de tensiune monofazat cu servomotor de tipul SVC-E10KVA. Din pacate primul a cedat, la fel si al doilea(ce a cedat in el nu stiu, nu am inca posibilitatea sa verific, posibil sa fi fost sarcina prea mare pe el desi cred ca ar trebui sa aiba si protectie la suprasarcina). Acuma intrebarea mea este ce stabilizator imi recomandati monofazat in limita a 10-15 KVA monofazat sau trifazat(Are bransament trifazat, siguranta generala de 16 A, insa electricianul care se ocupa inainte ia montat acest SVC monofazat, probabil ia refacut tabloul pentru alimentare monofazata, inca nu am verificat) deci din acest motiv as studia si o varianta trifazata?

Exista la puterile astea si stabilizatoare statice? Sunt mai bune?

Sau alte solutii..

Multumesc

Editat de dan_b11
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Continui aici pentru ca am ajuns si am desfacut stabilizatorul defect, marca ADELEQ SVC-E10KVA(poze nu am gasit pe net cu modelul exact si nici manualul de utilizare, apropo daca il gaseste cineva sa-mi dea un semn unde il gasesc), pe 'cursorul' care se plimba cu periile pe bobinajul de reglare a tensiunii am gasit un senzor termostat de tipul ksd301 250 V, 10A, 55 grade, care dupa parerea mea este defect. El este interrupt. Din cate stiu eu, va rog sa ma corectati daca gresesc, el ar trebui sa fie intrerupt doar la peste 55 de grade. Daca scade sub 55 ar trebui sa aiba continuitate, nu?

O sa incerc sa pun si ceva poze cat de repede.

Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări