grasi Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 buna dimineata am un amplif made in china cele pe care scrie pe sasiu piesele ,am gasit multe duse le am schimbat un canal functioneaza bine iar celalalt intra curent pe el undeva la 33v nici nu se aude bine si incinge bobina din difuzor pana iese fum am verificat tot am schimbat conzii dar degeaba va rog un ajutor ce sa i mai fac stima Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 pune poze cu placa!daca da tensiune continua pe iesire inseamna ca ceva este ars!ai schimbat doar finali ? Link spre comentariu
mac01 Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 (editat) Pana il repari, inseriaza cu plusul bornei de iesire (difuzor) un condensator de 2200-4700uf/50v. Nu de alta, dar e pacat de difuzoare sa tot scoata fum. Pana la urma se va arde bobina difuzorului si nici fum nu va mai scoate. Apoi dupa ce l-ai reparat si esti sigur ca functioneaza in parametrii....poti scoate acel condensator. Editat Noiembrie 29, 2016 de mac01 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum