tepeleacatalin Postat Noiembrie 28, 2016 Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 buna seara tuturor colegilor am agatat in talcioc o electronica de pacific 4 , de la un vecin o carcasa goala tot de pacific si am un traf si un pick-up de la un olimpic decedat definitiv cu toate aceste elemente am hotarat sa reconstitui acel pacific 4 a carui electronica e completa finali germaniu stabilizare cu AD intrebarea este daca traful de retea este identic la pacific 4 si olimpic urmasul sau din schemele care le am nu imi dau seama ....sunt cam neclare va multumesc mult cu respect Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 28, 2016 Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Traful de Pacific era cu mediana in primar si in felul asta se obtinea tensiunea de alimentare pt motorul de la pikup.La Olimpic tensiunea pt motor se obtine din infasurare separata.In rest din ce retin,tensiunile pt radio si final audio la Pacific4 sunt de 16V iar la Olimpic de 20V,deci putem considera diferite trafurile de alimentare,dar cu modificarile de rigoare se pot folosi fara probleme in oricare dintre sasie. Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Noiembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 (editat) pana la urma m-am lamurit...l-am montat si a prins viata acum il voi monta in carcasa lui si sa vedem daca ii gasesc un difuzor original o seara placuta tuturor pe schema mea de pacific 4 tot 20 volti continuu apar dupa punte Editat Noiembrie 28, 2016 de tepeleacatalin Link spre comentariu
Vizitator ManelistuVintigi Postat Noiembrie 28, 2016 Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Este pick-up-ul copilariei mele...trezeste niste amintiri greu de egalat.Nu conteaza calitatea sau alte chestii dintr-astea.Cand esti copil toate lucrurile au alte culori. A fost si primul aparat electric pe care am avut posibilitatea sa-l deschid, bineinteles...Imi amintesc si acum acel AD care la un moment dat s-a ars ...Dupa armata am luat alimentatorul din el, am aruncat restul si mi-am facut primul alimentator .transformatorul inca il mai am, dupa ce l-am mutat in alt stabilizator de tensiune. Aici, lumea restaureaza Garrard-uri, fiind mandria englezilor cand vine vorba de pick-up-uri de traditie.Culmea ca unii le restaureaza la un nivel tehnic atat de inaintat incat ating calitatile celor mai scumpe si sofisticate pick-up-uri.Ce-i drept ...nu poti compara Garrard 301 cu Pacific Patru, dar sentimentele nu se discuta. Un englez a cumparat brand-ul Garrard de la o firma americana ce l-a impriumutat pt o vreme si au reinceput sa faca pick-up-uri. De ce n-am incerca si noi romanii sa re-cream un brand romanesc de pick-up-uri?Bineinteles ca au fost altele mult mai bune decat Pacific Patru, dar am putea da un restart pe baze mai bune. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 28, 2016 Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 pe schema mea de pacific 4 tot 20 volti continuu apar dupa punte Era vorba de traf,deci am adus in discutie tensiunile in alternativ. In cc avem 22V la germaniu si 28V la siliciu,cu BD-uri,deci fara unele precautii un traf de Olimpic ar putea praji AC-urile din finalul de Pacific. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum