soulraven Postat Aprilie 26, 2007 Partajează Postat Aprilie 26, 2007 am ceva probleme la un rcs de la un logan, pe partea de radio......receptionez canalele, dar apare un fenomen ciudat....sunt la un volum foarte redus.......ca si cum ar fii limitat de ceva.......adica...sunt zile in care volumul este normal, dar sunt si zile, in care volumul este mic, foarte mic, trebuie sa ajung cu el la maxim ca sa aud ceva.....aveti idee de ce imi face asa ceva?eu am auzit ca ar fii un sistem de limitare, in cazul in care postul nu este receptionat bine, dar sa fie asa pe toate posturile.....nu prea cred.......ce se intampla?se poate rezolva?help....... Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 26, 2007 Partajează Postat Aprilie 26, 2007 verifica antena .. sa fie bine bagata in RC .... de limitare nu am auzit sa existe ... eventual daca se incalzeste Link spre comentariu
soulraven Postat Aprilie 26, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2007 este bagata bine, se se simte cand scot antena, imediat pica semnalul.... Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 26, 2007 Partajează Postat Aprilie 26, 2007 pe partea de caseta funtioneaza bine tot timpu? Link spre comentariu
soulraven Postat Aprilie 26, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2007 da, nu sunt probleme, eu o folosesc cu un adaptor , ca sa pot sa pun un mp3, player si functioneaza, super ok......dar pe radio......:( apare efectul asta.....mai avea perioade cand.....mergea cat mergea bine, iar dupa un interval intra in limitarea asta..... Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 daca pe partea de caseta e ok ... atunci e posibil as ai undeva un contact imperfect sau o lipitura rece, pe partea de tuner, defect ce se manifesta ocazional ... ca sa fi sigur, cand mai ti se intampla sa se auda mai incet pe radio, baga rapid o caseta, si vezi cum se aude. Link spre comentariu
soulraven Postat Aprilie 27, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2007 se aude super, ok..iar acuma se aude mereu incet pe radio dar normal pe casetofon, de desfacut l-am desfacut, da nu prea am ce sa i fac......este digital 99%, si reglajul volumului si tot este digital.nu prea stiu unde sa umblu...... Link spre comentariu
mircea626 Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 apasa usor cu degetul pe cablaj in zona partii de tuner, in felul asta verifici daca e contact imperfect Link spre comentariu
soulraven Postat Aprilie 27, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2007 am rezolvat-o partial, am gasit ce cred eu ca era problema,o trecere de cablaj...si singura solutie care mi-a venit in cap, a fost sa strapung trecerea si un ac. si se pare ca s-ar fii rezolvat...dar nu stiu cat va tine.....dar sper sa nu mai imi fac probleme....daca aveti idee cum sa cositoresc si trecerea sau sa o fac sa nu mai am probleme....? Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 daca e o trecere de pe o parte pe alta a cablajului, poti sa pui un piciorus de rezistenta si dupaia cositoresti pe ambele parti. Link spre comentariu
soulraven Postat Aprilie 27, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2007 da este trecere dintr-o parte in alta, dar.este foarte finut cablajul.......:( Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 da este trecere dintr-o parte in alta, dar.este foarte finut cablajul.......:(cu un pin subtire de la o componenta se rezolva ... defapt ar merge si cu pistolul de lipit, incalzita trecerea pt a reface lipitura cu interiorul gaurii care probabil e metalizat. :yawinkle: Oricum ... daca doar asta e problema atunci ai scapat usor ... in cel mai rau caz tragi un fir subtire de pe o parte pe alta .. dar nu e cazul :smt006 Link spre comentariu
soulraven Postat Aprilie 27, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2007 sarumana, acuma astept sa pice........in caz ca pica...sper s-o rezolv..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum