Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung LE32R86BD

Vizitator incepatorul 25

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

6

• Sorin Schiriac

1

• ANDRASONI LUCIAN

1

• gogu1305

1

Vizitator incepatorul 25

Am doua lcd acelas model unul cu panel crapat si celalat cu panel bun dar t con defect diferenta intre ele este ca unul are panel si t con diferit cu 1 banda care merge la lcd si celelalt cu 2 benzi pe display intrebam daca as putea pune t con de mai sus pe care il am care vine cu 2 benz,i fizic se potrivesc.

Link spre comentariu
Vizitator incepatorul 25

Panelul e cu 2 conexiuni pe display si functional doar ca placa t con V315B-C01 este defecta iar pe langa mai am o placa t con T315XW02 V9 tot cu 2 conexiuni pe display si provine de la un samsung 32,doar intrebam daca cineva a mai incercat sau stie daca e cumva compatibil.

Link spre comentariu

Panelul e cu 2 conexiuni pe display si functional doar ca placa t con V315B-C01 este defectaiar pe langa mai am o placa t con T315XW02 V9 tot cu 2 conexiuni pe display si provine de la un samsung 32,doar intrebam daca cineva a mai incercat sau stie daca e cumva compatibil.

E foarte logic ca nu sint compatibile, numai daca te uiti la procesoarele de pe t-con si se vede clar ca sint diferite......am schimbat si eu odata un t-con cu unul care era aproape identic, cu mici diferente si rezultatul a fost distrugerea iremediabila a panelului....CE DEFECT ARE T-CONUL??????

Link spre comentariu
Vizitator incepatorul 25

Pe t con intra tensiune 5 v la cele 2 regulatoare tot ok ma d3parte nu scoate tensinile dc dc si nu incerc sa repar ca nu are rost. O sa schimb t con cu unu ok si va anunt, chiar daca sunt incepator nu inseamna ca nu stiu sa masor un regulator tranzistor tensiuni sam. Vam cerut o parere si va respect pt orice informatie idee parere pt ca sunteti cu mai multa experienta. Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări