Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mecanica pickup

Vizitator sbutuz

Postări Recomandate

Vizitator sbutuz

Buna ziua. Am demontat un pickup Dual care sta bucati pe o masuta pt ca am rupt o saiba de siguranta E-clips (cu 3 dinti sau in 3 picioare) cu diametru interior de 4 mm si exterior de 9 mm. Daca are cineva sa-mi trimita o bucata sa asamblez Dualul. Nu am gasit nicaieri. Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vali2006

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Buna ziua. Am demontat un pickup Dual care sta bucati pe o masuta pt ca am rupt o saiba de siguranta E-clips (cu 3 dinti sau in 3 picioare) cu diametru interior de 4 mm si exterior de 9 mm. Daca are cineva sa-mi trimita o bucata sa asamblez Dualul. Nu am gasit nicaieri.Multumesc.

Se numesc inele de siguranta : http://www.tme.eu/ro/katalog/elemente-de-siguranta_100618/#id_category=113256&s_field=artykul&s_order=ASC&visible_params=2%2C139%2C662%2C679%2C734%2C822%2C1536%2C1541%2C2393%2C2394%2C2424%2C2424&used_params=2424%3A42680%3B

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări