Sharky Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Dupa ce Cuba se va ridica, vor fi multi nostalgici dupa traitul in mizerie din vechiul regim. Suna cunoscut? Link spre comentariu
adrian_pic Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 In Cuba se duc in vacanta multi canadieni (thunderer poate confirma) si americani ce nu au bani de Miami Beach. Acolo unde se duce turistul, apare si investitorul pentru a largi paleta de oferte usurand buzunarul turistului. Singura piedica este "dimensiunea" spagii. Daca e prea mare .... doare. Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Domnule VAX, cititi mesajul meu inca o data. Am mentionat saracia, nu mizeria. Mizerie poti gasi unde vrei tu, daca ai un anturaj nepotrivit, ceea ce este cazul dvs. Vi s-a mai reprosat.@adrian, eu merg cu familia primavara in Cuba. Nu pretul dicteaza, caci nu este mai ieftin decat in Mexic. Dar plaje si ocean ca-n Cuba, rar gasesti. Americanii nu calca INCA in Cuba, nu e greu de ghicit de ce. Multi europeni, si canadieni.Prefer ca americanii sa ramana cu Mexicul, rusii cu Dominicana, Cuba sa fie libera de astfel de popoare. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Hm, credeam ca dupa 2008, americanii (macar cei de origine hispanica) si-au facut curaj. Totusi nu iti este frica sa mergi acolo? Folosesti pasaport romanesc? Link spre comentariu
VAX Postat Noiembrie 29, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 (editat) Constat (in general) ca fostii posesori de carnet rosu si liderii de partid, care erau pedanti la sedinte si infierau capitalismul "decadent", acum vor sa ne convinga ca distrugerea economica a Europei de Est a fost cat se poate de necesara si de corecta. Oportunistii schimba repede stapanul. Si informatorii, tot aia vechi, resapati, au alte "obiective" de supravegheat. Daca in Romania au fost patru milioane de membri PCR (a se intelege oportunisti ordinari) si cei care au renuntat la avansare pe post sau la mici avantaje oferite de carnetul rosu erau in minoritate, atunci este explicabila situatia asta. Aia care ne regulau la cap cu "cincinalu' in patru ani si jumatate", ne explica cat de ramasa in urma era industria nationala si ca e mai bine fara ea, la sapa si la cules capsuni in Spania. Tovarasi, nu va este putin rusine ?! Editat Noiembrie 29, 2016 de VAX Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 (editat) Plictisitor... Despre situatia din Siria nu aveti nimic de comentat?Uite, armata siriana si cea turca tocmai au intrat in contact, iar aviatia siriana bombardeaza tancurile turcestipe teritoriul sirian... Editat Noiembrie 29, 2016 de lukeme Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Nu există vești de ceva timp , deoarece aliații noștri nu au succes pe plan militar . Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Constat (in general) ca fostii posesori de carnet rosu si liderii de partid, care erau pedanti la sedinte si infierau capitalismul "decadent", acum vor sa ne convinga ca distrugerea economica a Europei de Est a fost cat se poate de necesara si de corecta. Oportunistii schimba repede stapanul. Si informatorii, tot aia vechi, resapati, au alte "obiective" de supravegheat. Daca in Romania au fost patru milioane de membri PCR (a se intelege oportunisti ordinari) si cei care au renuntat la avansare pe post sau la mici avantaje oferite de carnetul rosu erau in minoritate, atunci este explicabila situatia asta. Aia care ne regulau la cap cu "cincinalu' in patru ani si jumatate", ne explica cat de ramasa in urma era industria nationala si ca e mai bine fara ea, la sapa si la cules capsuni in Spania. Tovarasi, nu va este putin rusine ?! Ai dreptate!Mai sunt unii tineri cu apucături din astea ...nu numai cei ”vechi în meserie”! Acum e la modă să fii anticomunist...la fel cum era la modă să fii anticapitalist!(pe vremuri) Deci...La vremuri noi ,năravuri vechi! (n-am învăţat nimic din istorie...) Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 (editat) Elmar, acum avem probleme mai urgente la care necesitam explicatii de la domnu' VAX! Editat Noiembrie 29, 2016 de lukeme Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Da?? Nu înţeleg care e problema!? Poate poţi să-mi explici...care sunt ”urgenţele”! Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 (editat) O armata NATO (turca) a intrat in conflict (aproape)direct cu armata guvernamentala siriana, care e sprijinita de marinasi aviatia rusa, intelegi? Editat Noiembrie 29, 2016 de lukeme Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Eu am o "urgenta" ,fug repede..... Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Tot nu înţeleg...care ar fi noutatea aici!? Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 (editat) Stati linistiti, nu incepe WW3. Nici in 1962 n-a inceput, desi situatia era mult mai grava. Ar trebui sa multumim inventatorilor armei nucleare, factor generator de ponderatie si echilibru intre marile puteri. Daca n-ar fi fost inventata, o noua conflagratie mondiala s-ar fi produs de mult. Adica la scurt timp dupa WW2. Nici macar elitelor nu le convine sa dispara prostimea (de pe urma careia traiesc) in timp ce ei s-ar ascunde ca sobolanii prin buncare. Mai ganditi-va inainte de a lansa zvonuri alarmiste. Editat Noiembrie 29, 2016 de +_Florin_+ Link spre comentariu
lukeme Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 (editat) Ce nu intelegi? Turcii au ocupa o parte din nordul Siriei iar acum sunt fata in fata cu armata siriana sprijinita de rusi.Pana acum nu au fost in contact, teritoriul respectiv fiind sub controlul ISIS. Sirienii se simt putin... agresati.Bineinteles ca nu incepe WW3... dar e o situatie interesanta. Nu e niciun un zvon, e situatia reala.Viobio. Si eu glumeam referitor la... urgenta. Editat Noiembrie 29, 2016 de lukeme Link spre comentariu
Postări Recomandate