validae Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Poți să-l dai jos cu grijă folosind tresă absorbantă, apoi identifici pinii de alimentare comuni (catod comun sau anod comun) și intercalezi acolo un comutator.E migălos, dar e instructiv.... Link spre comentariu
Vizitator flchitu Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Desi stickul a decedat intre timp revin totusi cu inregistrarea. Intre timp am cumparat altul (alt tip, dar tot de la Auchan), dar asta nici macar nu functioneaza. Stickul usb e accesat, dar nu se aude nimic. Cred ca ii pun aripi si il fac avion. Inregistrare fm stick 171139.mp3 Link spre comentariu
cirip Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 (editat) Salut @flchitu,Iaca si o analiza la ceea ce ai postat.Din ceea ce se vede pe graficul analizei spectrale, se pare ca dominanta este armonica a doua (162Hz) a unei fundamentale de 81Hz. Asta nu e brum de retea (multipli de 50Hz). Banuiesc ca provine de la multiplexarea afisajului si poate fi rezultatul unui cablaj proiectat incorect. Din pacate nu cred ca exista solutie simpla de remediere. Intre timp inteleg ca a devenit si avion , asa ca RIP!Bafta!Cirip Editat Ianuarie 22, 2017 de cirip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum