Sir_Vaska Postat Decembrie 19, 2004 Partajează Postat Decembrie 19, 2004 Unde se gasesc pe net scheme de instalatii electrice auto? Ma intereseaza pentru Renault Espace. Link spre comentariu
Incepator Postat Decembrie 19, 2004 Partajează Postat Decembrie 19, 2004 Pe acest site sunt niste scheme instalatii auto : http://www.rlocman.com.ru/en/out.htm?cg ... names=&iz= Link spre comentariu
Sir_Vaska Postat Decembrie 19, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2004 Multumesc pt link , e foarte util chiar daca nu are de la masina mea, totusi are multe dupa care sa ma orientez. Link spre comentariu
Vizitator ronny Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 ma iertati poate sunt off-topic poate nu imi lipseste din "gradina" ceva elementar pentru instalatiile auto am nevoie sa gasesc sau sa obtin codurile de pe firele si bornele auto am observat ca se portivesc intre majoritatea masinilor spre ex dacia - vw 31 , 31 b ,56 ,56b, etc cine ajuta un incepator amarat ? VA ROGGG!!! stiu ca nu a scris nimeni de doar 7 anisori , dar altii nebuni dadeau mesaje prin sticle in ocean poate citeste careva sa nu mai deschid un topic pt ceva asa de simplu (simplu dar nu l gasesc ...) Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 15 - tensiune +12(24)V cu contact cu chei cuplat30 - tensiune +12(24)V fara contact cu chei cuplat31 - masa (intreruptibila prin contact general acumulator - daca exista in circuit)31a - masa permanenta, indiferent de starea contactului general acumulator54f - tensiune dupa contact frina56 - lumini (comun faza drum/intilnire - de ex. la intrarea releului schimb faze)56a - lumini de drum56b - lumini de intilnire58 - lumini pozitie58a - lumini pozitie intreruptibila cind se aprind farurile (la modele vechi de autovehicule, numai la lampile fata)58b - lumina pozitie prin reostat (iluminare bord)54L, 54R - lampi semnalizare stinga/dreapta49a - iesire lumina intermitenta din releu semnalizare49 - alimentare +12(24)V a relului de semnalizare prin comutator avarii87 - iesire contact ND dintr-un releu intermediar87a - iesire contact NI dintr-un releu intermediar34 - comanda releu schimb faze (se aplica masa prin intermediul comutatorului schimb faze)...si mai sint, dar nu am de gind sa scriu acum o carte... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum