Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sal SBX vs. P-Audio Wn15s

Vizitator donpetru

Postări Recomandate

mai era o cearta pe un forum vecin in care spuneam ca daca vrei sa compari 2 difuzoare de brand diferit, incearca sa cauti 2 difuzoare cu puteri aprozimative si la fel si parametrii, le pui in incinte identice si faci testul cu balansul de pe un canal pe celalalt.

Nu siu cum sa-ti spun ce calitate are sal-ul acela. Am ascultat multe sal-uri cica din gama "profesionala" si parerea mea e ca sunt niste jafuri.

P.S.

Daca ar fii sa aleg intre sal PA40100 si wn15S tot wn-ul l-as alege din urmatoarele chestii. SPL mai mare, mai usor, amplificare mai mica pentru a scoate performante maxime din wn. Cred ca ti-ai dat seama ca nu sunt difuzoare ca sa le compari corect. sal-ul daca mai tin minte e pentru woofer catalogat si sa fim seriosi, la 800 de w ala cred ca deja e mort

Unde se gasesc aceste difuri minunate?(sal) ca vreau si eu unul de 50 Euro.

Vreau sa fac un experiment sadic-zic eu sadic-sa dau in el cu Max 2500 in Bridge :weedman:

Sa vedem daca tine.

Vasile ai asa ceva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adircf

6

• Mircea Bartic

3

• Sharky

3

• radue

2

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări