Parakiosu2 Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 mai era o cearta pe un forum vecin in care spuneam ca daca vrei sa compari 2 difuzoare de brand diferit, incearca sa cauti 2 difuzoare cu puteri aprozimative si la fel si parametrii, le pui in incinte identice si faci testul cu balansul de pe un canal pe celalalt. Nu siu cum sa-ti spun ce calitate are sal-ul acela. Am ascultat multe sal-uri cica din gama "profesionala" si parerea mea e ca sunt niste jafuri. P.S. Daca ar fii sa aleg intre sal PA40100 si wn15S tot wn-ul l-as alege din urmatoarele chestii. SPL mai mare, mai usor, amplificare mai mica pentru a scoate performante maxime din wn. Cred ca ti-ai dat seama ca nu sunt difuzoare ca sa le compari corect. sal-ul daca mai tin minte e pentru woofer catalogat si sa fim seriosi, la 800 de w ala cred ca deja e mort Unde se gasesc aceste difuri minunate?(sal) ca vreau si eu unul de 50 Euro. Vreau sa fac un experiment sadic-zic eu sadic-sa dau in el cu Max 2500 in Bridge :weedman: Sa vedem daca tine. Vasile ai asa ceva? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 eu sa am SAL ? cred ca o iau razna doar cand aud de SAL si Bluetech :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum