glazy16 Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 Am un acer e1-571g, care se incalzea foarte tare, si-n unele aplicatii isi dadea shut down.L-am curatat profund, i-am schimbat pasta termoconductoare, ca la carte, insa nimic nu s-a schimbat... Problema cu priza dintre chipuri si padul de la instalatia de cooling nu e, pentru ca se ating perfect.Ma gandesc sa nu fie problema cu NB, sau cu procesorul.Voua vi s-a mai intamplat?Ce ma sfatuiti sa fac? Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 Nordbridge sau Chipset,defect des intalnit la aceste modele. Link spre comentariu
glazy16 Postat Noiembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 Observ ca doar temperatura procesorului este marita, gpu este ok... Ma gandesc ca daca as schimba procesorul, s-ar putea rezolva problema. Pacat ca nu am in momentul asta un i3 3110m ivybrdge 2,4ghz sa probez, sa testez ipoteza... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 Ce temperatura are procesorul de ziceti ca este cam marita temperatura la el... Astept raspuns !!! Link spre comentariu
glazy16 Postat Noiembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 in idle intre 55-65, iar cand rulez ceva intre 70-87 nu mi se pare normal... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 (editat) in idle intre 55-65, iar cand rulez ceva intre 70-87 nu mi se pare normal... Da este destul de mare temperatura la procesor.....Dar ce vreau eu sa va intreb acum....sigur ati fixat radiatorul cum trebuie pe procesor...sau sigur ati strans suruburile bine ...adica ca sa faca bine contact radiatorul pe procesor... ???? Eu unul a-si mai incerca inca odata sa-l mai desfac si sa-l verific...mai cu atentie ! Astept raspuns !!! Editat Noiembrie 26, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
glazy16 Postat Noiembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 este laptop, si am fost atent la fixarea heatsink-ului pe chipuri:) eu ma tem sa nu fie alta problema in afara de procesor... ca procesor mai gasesc eu ieftin, dar daca e altceva, ma simt nevoit sa renunt la laptop:( Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 Heatsink-ul e ok ?? Scoate aer cald ?? Poti proba cu mana daca nu sunt diferente mari de temperatura intre capatul de la procesor si capatul exterior ,dinspre ventilator . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 Am un acer e1-571g, care se incalzea foarte tare, si-n unele aplicatii isi dadea shut down.L-am curatat profund, i-am schimbat pasta termoconductoare. Ok,am inteles,dar totusi ce pasta termoconductoare ati folosit ??? Eu a-si zice ca sa cumparati o pasta termoconductoare mai buna pentru laptop-uri pentru ca laptop-urile sunt mai pretentioase. Eu unul a-si cumpara un tub de pasta termoconductoare, Arctic Silver 5 care contine argint in ea. Astept raspuns !!! Link spre comentariu
glazy16 Postat Noiembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 1. heatsinkul se incinge si el 2. pasta arctic folosesc de obicei Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 (editat) In ce zona se incinge heatsink-ul pe toata suprafata de cupru sau doar in zona procesorului ?? E cu video discret sa doar Nb si Cpu ? Editat Noiembrie 26, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
glazy16 Postat Noiembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 se incinge pe tot parcursul , este cu video nb si cpu si gpu..are 2 video: 1 incorporata in procesor, intel hd4000 ivybridge care evident ia temperatura procesorului, si cealalta nvidia 710 m, care mai mult de 60 de grade nu sare. Era ingrijorator daca asta dedicata se incingea, pentru ca putea dezvolta alte probleme. Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 (editat) Intrati in task manager (ctrl,alt,delete-simultan) si vedeti cat de incarcat este procesorul (in procente este afisat). La mine, fara nici un program deschis nu trece de 5%. Daca este 80-100% vedeti ce aplicatie il tine si opriti-o doar pentru proba. Daca aveti un virus si acesta poate tine procesorul "sus". Scanati cu un antivirus bun si cu un antimalware. Editat Noiembrie 26, 2016 de yokoono Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 Nu nu , chiar daca pare logic nu e . Nu e procul de vina , ci chipul video Nvidia . Incearca un reflash de bios cu ultima versiune , poate or fi bagat astia de la Acer vre-un Gpu underclocking , daca nu-si revine cauta solutii sa schimbi chipul video . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 se incinge pe tot parcursul , este cu video nb si cpu si gpu..are 2 video: 1 incorporata in procesor, intel hd4000 ivybridge care evident ia temperatura procesorului, si cealalta nvidia 710 m, care mai mult de 60 de grade nu sare. Era ingrijorator daca asta dedicata se incingea, pentru ca putea dezvolta alte probleme. Totusi,incercati asa cum v-am spus eu....adica sa-i luati aceasta pasta termoconductoare, Arctic Silver 5 care contine argint in ea si sa-l mai desfaceti inca odata.... Aaaa,si mai am inca o mica intrebare,iar cu asta am terminat. Cate memorii ram aveti in laptop ca daca ati avea doua placute ram,atunci ati incerca doar cu o singura memorie. Eu unul am avut situatii cand se incalzea procesorul de la memorie ram...dar era un pc-u,nu era laptop..dar totusi incercarea moarte nu are...si plus de asta nu va costa absolut nimic...da,doar sa aveti dvs doua memorii in acest laptop. Astept vesti bune de la dvs !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum