surubarila Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Sanatate permanenta ! Se numeste KIEKERT si are codurile : 5043 deasupra iar sub nume 90 457 682 PA.Pe placa e un cip smd : U2555B/5B240.A intrat apa in el si nu mai functioneaza , omul a cumparat de la dezmembrari altul presupus identic , pe care nu l-am vazut.I l-a montat un electrician auto si nimicuta.Va rog ceva informatii , ce am gasit eu pe un site e ca trebuie sa recunoasca cheia masinii. Multam ! Link spre comentariu
kinderu56 Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 (editat) trebuie scris calculatorul de confort in calculatoru masini Editat Noiembrie 25, 2016 de kinderu56 Link spre comentariu
surubarila Postat Noiembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 Daca ar cumpara unul cu acelasi cod GM ar fi OK , fara interventia la calculatorul masinii ?De ex. https://www.pieseauto.ro/inchidere-centralizata/opel/tigra/unitate-inchidere-centralizata-cod-gm-90-457-682-1416962173.html Link spre comentariu
surubarila Postat Noiembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 Am mers azi cu proprietarul masinii la acelasi nene electrician , ocazie cu care am vazut si modulul pe care l-a cumparat.Seria GM e identica.Din pacate nu ne-a lasat sa stam in garaj unde a mesterit , <luati o cafea se rezolva repede>.Concluzia : o siguranta nu facea contact.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum