radue Postat Aprilie 29, 2007 Partajează Postat Aprilie 29, 2007 Am modificat si postul tau. Acum ai toate pozele intr-un singur post :yawinkle: Link spre comentariu
felixx Postat Aprilie 29, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2007 Da domle ...tu esti master-ul.Thx. Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru Postat Mai 1, 2007 Partajează Postat Mai 1, 2007 Nu-mi plac.Ai pus 2 difuri de bass. Unu nu ajungea ? :smt003 Inalte n-are. Doar niste medii ...O boxa calumea in zilele noastre se face din 4 difuri. (la tine sint doar 2)Si ceea ce nu-mi place cel mai mult este aspectul exterior : te vezi in ele ca in oglinda.Deci te uiti la boxa ... si in loc sa vezi o boxa cum ar fi normal vezi .... pe tine. La ce folos o boxa care nu se vede ? parerea mea ... Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 1, 2007 Partajează Postat Mai 1, 2007 Deci te uiti la boxa ... si in loc sa vezi o boxa cum ar fi normal vezi .... pe tine. Mai rad si eu aici pe forum :smt005 Boxele sunt reusite, Marus acele medii presupun ca redau destul de bine si frecventele mai ridicate + ca la majoritatea sistemelor daca ai ascultat degeaba e difu de inalte ca se aud medii pe ele :smt003 partea mai ,,frumoasa'' este taiata ca fara un filtru care se respecta iti crapa capu de nervi dupa ce asculti inaltele alea.Numa un sistem de peste 30 milioane pe piata se poate lauda cu inalte adevarate la o putere mare. (parerea mea )In principiu ar trebui sa sune bine boxele. Link spre comentariu
felixx Postat Mai 2, 2007 Autor Partajează Postat Mai 2, 2007 Acel difuzor "de medii" a costat destul de mult....in jur de 500 euro perechea,are un xmax. mai mare decit unele difuzoare pro de 12-15" si lucreaza pina pe la 17-18khz pe bune.Acele 30mil. au fost cu mult depasite pentru proiectul asta.....mult mai mult.@Marus_RockeruCool :yawinkle: Link spre comentariu
FIXVID Postat Mai 5, 2007 Partajează Postat Mai 5, 2007 As da o bila neagra pt wooferele eminence. Nu stiu daca aceste difuzoare entry level se preteaza cu supravoxurile. Din ce cauza ai ales doar niste "alpha" pe partea de bas? parametrii sau lipsa de bani ? In rest, jos palaria. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 5, 2007 Partajează Postat Mai 5, 2007 Au Qts mare => raspunsul nu va scadea repede cand e pus pe panou.Cu Qts mic raspunsul nu ar fi fost prea liniar, lipsa mare in joase. Link spre comentariu
felixx Postat Mai 5, 2007 Autor Partajează Postat Mai 5, 2007 Si raspunsul a venit :weedman: Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru Postat Mai 6, 2007 Partajează Postat Mai 6, 2007 Da cu niste jmirgher 200 pe suprafata incinteleor sa se faca mat sa vezi ce misto o sa iasa, eu asa am facut la ale mele.... :supz: Link spre comentariu
adircf Postat Mai 6, 2007 Partajează Postat Mai 6, 2007 omul s-a chinuit 6 luni sa le dea aspectul asta si tu ii zici sa le strice in 10 minute? nu cred :smt005 :smt005 :smt005 Link spre comentariu
zal Postat Mai 6, 2007 Partajează Postat Mai 6, 2007 Ma bag si eu in discutie: Marus_Rockeru nu ride de difurile ''de medii'' din poze, ca nu le cunosti. Sint de fapt difuri de banda larga si sint mai scumpe ca celelalte specializate. Am avut pe vremuri tot unele de felul asta (Goodmans Axiom 301, diam. 30 cm, 20/40W la 15 Ohmi, banda audio: 30-16000 Hz.) si iti spun ca nu se compara sunetul unei melodii venite dintr-o singura sursa acustica cu sunetul venit din mai multe parti si impartit pe frecvente cum e in majoritatea boxelor. Si azi regret ca le-am dat. :smt022 Link spre comentariu
indrei Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 difuzoarele de joase is SAL?? spa 4050?? sau confund? si alea de medii is UITRA?? Link spre comentariu
radue Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 Daca citeai tu frumos si cu atentie de la inceputul topicului vedeai ca marca sunt difuzoarele. Link spre comentariu
Blind Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 De curiozitate, la cat te-au dus constructia boxelor, aproximativ? Link spre comentariu
felixx Postat Mai 10, 2007 Autor Partajează Postat Mai 10, 2007 In jur de 45mil cu tot cu difuzoare...insa fara supertwetere.Astept cam in ....2-3 saptamini sa le am si pe astea.Momentan lucrez la restaurarea unui radio pe lampi....furnir,bait,lac,...etc. pentru un client. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum