Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema imagine tv lg 42LA660s

chanito

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• chanito

9

• Sorin Schiriac

2

• dan cod

2

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu te supara, dar ai primit sfaturi de la colegi, folositoare si esti incapatanat, barele(lini) verticale spune clar ca nu exista tensiunile VGH(VON) si VGL(VOFF) pe modulul t-con, in mare parte distrugerea convertorului DC-DC de pe t-con se datoreaza scurgeri de lichide pe display, care ajung la foliile SD(PCB)..cind sint pozitionate jos....

Link spre comentariu

Nu ma supar :) Multumesc colegilor pentru acest pont. Eu l am intalnit prima oara.

Chiar de la astea sunt. Am vb cu clientul si mi-a zis ca nevasta sa il strege cu fas-fas, deci...

Intrebarea e ce, mai pot sa i fac?

Link spre comentariu

Decat sa faci misto , poate vi cu ceva constructiv.''eu nu prea fac misto din meseria asta''acest ecran in unele cazuri se poate remedia la cineva care stie despre ce este vorbasunt cateva persoane in tara care pot repara mai amanuntit ecranele(in afara de cele sparte)conditia este sa nu fi patruns apa (substanta)pe sticla

Link spre comentariu

Nu ma supar :) Multumesc colegilor pentru acest pont. Eu l am intalnit prima oara.

Chiar de la astea sunt. Am vb cu clientul si mi-a zis ca nevasta sa il strege cu fas-fas, deci...

Intrebarea e ce, mai pot sa i fac?

1 Nu asculti de sfaturile colegilor

2 Crezi ca ei fac misto de tine

3 Nu vrei sa repari acest tv , ca nu asculti de sfaturile ce ti leau dat colegi

4 Lasate de meserie daca nuti place aceasta meserie

5 Scurt si la subiect

6 Mai vrei si sfaturi , dupa parerea mea daca eram numai eu pe forum nu teas fi ajutat deloc

Link spre comentariu

Am avut citeva care au mers remediate....in primul rind trebuie sa deconectezi panglicile dintre t-con si display, apoi sa vezi daca sint prezente tensiunile VGH si VGL, daca a scapat convertorul DC-DC de pe t-con,e un lucru aparent bun, apoi te duci mai departe la PCB-ul displayului, acolo e buboiu cu "puroi", trebuie curatat cu alchol, o sa-ti dai seama imediat daca mai merita "oboseala"........de obicei scurtul(de la lichid) se face intre aceste tensiuni VGL si VGH direct pe folie sau la conexiunea dintre folie si PCB-ul displayului.....

offtopic: cred ca colegu Florin sa suparat putin, pentru ce ai spus aici:

"da. si greu de ajuns la el.trebuie sa l desfac tot :- (

Dar nu ma obosesc ca n am ce repara acolo."

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări