Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema imagine tv lg 42LA660s

chanito

Postări Recomandate

Salutare

Am primit acest model de tv. Ledurile se aprind dar imaginea nu se vede, doar o dunga verticala care imparte ecranul in doua. Sunet are.Mi a zis ca a disparut imaginea in timp ce se uita la el. Nu a fost lovit. Are3 ani de functionare moderata.

Am masurat tensiunea spre panel, e 65 de volti.Are si celelalte tensiuni spre placa de baza. Nu prea am experienta la led tv.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• chanito

9

• Sorin Schiriac

2

• dan cod

2

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Decat sa faci misto , poate vi cu ceva constructiv.

Acest om e foarte serios si priceput.Nu face misto,e posibil sa aibe dreptate,desfa si vezi daca nu sunt traseele de pe folie corodate tocmai de la solutia de spalat geamuri cu care se sterg panelurile.

Link spre comentariu

Da . Este posibil . Intrebati clientul cum sterge display-ul . La panelul cu leduri legaturile de la sticla sunt jos . Daca dai multa solutie cand il speli , cumperi alt display ! Verificati si tensiunile pe t-con , cum sugera un coleg mai sus .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări