Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ElektroTanya

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Daca vrei sa downloadezi de la ei mai mult de doua fisiere pe zi (cum este la liber, fara cont), poti sa schimbi IP-ul (te deconectezi si te reconectezi la DIGI) si stergi cookies din browser. Ia ceva timp, dar merge si asa. Si daca ai cont iti limiteaza numarul de downloadari.

Mai poti sa descari doua fisiere cu Chrome, doua cu Opera, doua cu Firefox. Dar de fiecare data sa schimbi IP-ul dupa doua downloadari.

Link spre comentariu
Vizitator Adrian Andrei

Ca sa descarci de pe elektrotanya ori te supui limitarii a 2 fisiere pe zi ori te inregistrezi.

Nu-i vorba de nicio invitatie, nu-i ca la torente private sau grupuri inchise, ci iti introduci adresa ta de mail. In mail vei primi apoi un link catre o pagina unde vei avea de raspuns unui test ce vizeaza cunostinte elementare de electronica.

Daca-l treci, devii user inregistrat si scapi de limitarea la 2 fisiere pentru ca meriti si nu pentru ca faci smecherii cu cookies si schimbat IP-ul...

Link spre comentariu

Daca-l treci, devii user inregistrat si scapi de limitarea la 2 fisiere pentru ca meriti si nu pentru ca faci smecherii cu cookies si schimbat IP-ul...

Tocmai că nu scapi ...mai rău primeşti puncte negative dacă nu upload-ezi fişiere pe acel site ...la intervale regulate!

Eu am cont acolo...şi n-am stat să încarc fişiere ...mai ales că nu ştiu limba...nu mă lasă să descarc nimic dacă sunt logat!

Editat de elmar
Link spre comentariu
Vizitator Adrian Andrei

Am cont la ei de 2-3 ani. Mi-au cerut sa fac upload, dar era demult, nu mai tin minte cand, iar asta s-a intamplat o singura data. Am verificat adineaori si am descarcat 3 SM fara probleme. Poti schimba meniul in engleza, e simplu, ai instructiuni comprehensibile.

EDIT: am verificat si formula de calcul a numarului de fisiere de download saptamanal este:

(((UPLOAD * 5 + REQUESTED UPLOAD * 12 + ADDED REPAIR TIPS * 4) / DOWNLOAD) * 30) + 5 + USERPOINTS / 10

Editat de Adrian Andrei
Link spre comentariu

Am cont la ei de mult ...nici nu mai ştiu exact de când(cred că 2010-2011)... şi am încercat de câteva ori să descarc câteva scheme... când eram logat îmi apărea un mesaj ...în care mă invita la upload...şi eu numai de asta nu aveam timp atunci!Aşa că am renunţat să mă mai loghez acolo...şi am trecut pe alte sit-uri...poloneze, ruseşti(alea care au dowload-ul free)

Iar de acolo nu am descărcat decât în limita a două fişiere pe zi!

Am văzut că are şi optiunea de limbă engleză...dar, atunci când am încercat eu să ”rezolv problema” îmi apăreau unele mesaje tot în maghiară...aşa că am renunţat!

Nu ştiu ce să zic...cred că îţi permite pentru început un număr finit de fişiere pentru download ...pe urmă o să vezi că îţi va bloca accesul!

Dar cine ştie!? Poate s-au răzgândit(între timp) în privinţa ”restricţiei”...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări