Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Frezare masa de lucru

domnult

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• domnult

10

• mihaighe

4

• chas3

4

• florianmro

3

Top autori în acest subiect

Nu prea iubesc acest tip de conector(poate sant subiectiv) sau poate am nimerit eu unele mai slabe calitativ,dupa mine mai bine cu firele directe.

Editat de mihaighe
Link spre comentariu

Da-i sa caute aviation plug sau gx16.

Multumesc

Nu prea iubesc acest tip de conector(poate sant subiectiv) sau poate am nimerit eu unele mai slabe calitativ,dupa mine mai bine cu firele directe.

Asa este. Cel mai sfint e fara conectori.

Link spre comentariu

M-ar ineresa un gcode care sa deplaseze axa X, de exemplu, 50 de mm si sa revina in aceiasi pozitie si sa repete acest lucru de n ori. As vrea sa veric daca axele pierd pasi. Stiu ca am citit pe forum ca cineva avea o astfel de problema cu axa Z, si a folosit un astfel de gcode. Vad ca, din pacate, nu prea ma descurc cu acest forum, am o zi de cind tot caut sa gasesc acel topic unde am citit si nu reusesc, de aceea indraznesc sa scriu aici si sper sa nu deranjez pe nimeni cu acest lucru.

Link spre comentariu

Eu as verifica daca apar pasi pierduti pe un traseu complet cu cercuri si multiple suprafete curbe cu viteze diferite. Pe o singura axa dus-intors cu viteza constanta e mica sansa sa fie detectati pasii pierduti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări