Mircea Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 A redevenit Bodega din anii ei de glorie. Tot felul de personaje isi exprima rezultatul agitarii neuronului unic, ba chiar a celui inexistent.Topice peste topice unde se discuta orice: politica, se foloseste un limbaj impropriu, religie, antisemitism, racism si tot asa...Asa vor Romanii sa fie perceputi de restul lumii? Treziti-va, fratilor! Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 A redevenit Bodega din anii ei de glorie. Tot felul de personaje isi exprima rezultatul agitarii neuronului unic, ba chiar a celui inexistent.Topice peste topice unde se discuta orice: politica, se foloseste un limbaj impropriu, religie, antisemitism, racism si tot asa...Asa vor Romanii sa fie perceputi de restul lumii? Treziti-va, fratilor! Ha ha ha!!! Racism?? ca să vezi,ce însemnă prea multă engleză! Să ştii că nu mi-a trebuit nici măcar ”neuronul unic” pentru asta! Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Politica?...e omare curva, politica asta! Interesu` poarta fesu`. Ca se discuta despre religie, nu-i chiar asa rau, atata timp cat discutia nu capata forme intolerante, de tip "taliban"-si Noica sau Eliade au "discutat" despre religie, si cred ca nimeni neimbecil nu-i condamna pentru asta... Antisemitism?! Singurii semiti in viata in secolul XXI sunt iranienii, urmasii persanilor.Nu cred ca are nimeni in RO ceva impotriva iranienilor...restul e can-can! Rasismul e o stiinta, rau e cand e folosit pentru a face ura de rasa, altminteri studiul raselor umane e foarte interesant si util. Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 (editat) Ştii ce e amuzant la unii...că vor să se ”închidă” tot ce nu le convine!De parcă pământul s-ar învârte după ei! Câtă aroganţă ....n-am putut să văd! Editat Noiembrie 24, 2016 de elmar Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Este (ar trebui sa fie) democratie, nu asta s-a dorit ? Atunci de ce ar trebui interzisa libertatea de expresie, opiniile, fie ele politice, religioase ori de orice alta natura ? Aici e un forum de electronica ce are ca optiuni si sectiunea "discutii diverse" unde fiecare isi poate exprima liber punctele de vedere in ce priveste diverse subiecte. Cum spuneau vechii greci, "omul e un animal politic". "Bun venit in normalitate !" ar fi mesajul meu. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Daca este permis offtopicul moderat si exista bun simt in exprimare , ar trebui ca totul sa mearga bine . Link spre comentariu
valangjed Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Orice discutie despre politica sau religie, la un moment dat, va degenera in discutii de genul: "Al meu e mai bun!".Oamenii au idei si caractere diferite astfel incat, la "acel" moment se va gasi unul care sa declare ca "doar el detine adevarul absolut" si ... de aici ... incepe "furtuna" vorbelor spuse "la nervi".Pana sesizeaza moderatorul sau admin-ul deja "conflictul" e mare.Apoi urmeaza:"De ce m-ai avertizat pe mine si nu l-ai banat pe X?" si multe "scandaluri" care n-ar fi existat daca nu se vorbea despre politica si religie. Link spre comentariu
VAX Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Critica aia care au pus botul mai tare la discutii. Le put, dar le si plac. Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Orice discutie despre politica sau religie, la un moment dat, va degenera in discutii de genul: "Al meu e mai bun!".Oamenii au idei si caractere diferite astfel incat, la "acel" moment se va gasi unul care sa declare ca "doar el detine adevarul absolut" si ... de aici ... incepe "furtuna" vorbelor spuse "la nervi".Pana sesizeaza moderatorul sau admin-ul deja "conflictul" e mare.Apoi urmeaza:"De ce m-ai avertizat pe mine si nu l-ai banat pe X?" si multe "scandaluri" care n-ar fi existat daca nu se vorbea despre politica si religie. Pe buneee!?? Şi ce anume s-ar întâmpla de fapt!? Nu înţeleg de unde vine frica asta de scandal? E unul(sau mai mulţi) pe aici care ”speculează” asta ...şi face mişto în special de ăia care le e frică să vadă scrise unele ”cuvinte deocheate”! Mie poate să-mi scrie orice ...eu nu pot fi manipulat şi speriat de nişte cuvinte... fie ele şi din jargonul/argou-l limbii ”franceze”!(limbă vorbită în mare parte din Canada...dacă nu ştiaţi... ) Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Dacă te forțai mai mult, îți aminteai că restricțiile sunt de fapt impuse de Google, care nu permite defel unele chestii.Și fiindcă forumul depinde (parțial) și de Google, trebuie respectate acele condiții impuse....deci nu oprim exprimările golănești fiindcă nu mai putem noi de faptul că unii se înjură ca la ușa cortului, ci de faptul că nu e bine să faci scandal în mașina care te transportă, că te dă șoferul jos. Link spre comentariu
lutza2 Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 .... limbii ”franceze”!(limbă vorbită în mare parte din Canada...dacă nu ştiaţi... ) ce sa mai zici. Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Aşa este Goooogle .... în viitorul apropiat ne va impune să scrim numai în limba engleză...poate se prinde şi el când mai înjurăm pe ici pe colo!Sau, poate avem pe unii care ştiu engleză ...şi mai dă câte un mic ajutor ”barosanului”!? Eu stiu că săracul google (fără ajutorul nostru, al oamenilor) e un simplu robot ...care ”reacţionează” doar la unele ”cuvinte cheie” şi atât! Cu alte cuvinte ...ne facem viaţa grea ...singuri! .... limbii ”franceze”!(limbă vorbită în mare parte din Canada...dacă nu ştiaţi... ) ce sa mai zici. Să nu-mi zici că nu ştiai!??? Link spre comentariu
morocanosul Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Chiar ca m-ai ...lamurit! Se vorbeste limba franceza in ...Canada ? Pe unde naiba e ...Canada?? Chiar atat de..."slab pregatiti",ca sa nu zic...PROSTI ,crezi ca suntem...?? Ei bine am aflat unde este ..Canada !! In Africa...! Mai pune mana pe o carte de geografie,asta in cazul ca nu ai un atlas... sau macar un "glob pamantesc" ,o chestie rotunda...poti sa joci footbal cu ea,e colorata...! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Locuitorii provinciei francofone Quebec ii spun "quebecoaza". ce sa mai zici Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Canada? Habar n-am pe unde e! Eu ziceam că e pe lună! Link spre comentariu
Postări Recomandate