Vizitator Boby Postat Aprilie 26, 2007 Partajează Postat Aprilie 26, 2007 Cati amperi absoarbe TDA7294 de la sursa simetrica , va multumesc! :smt006 Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Aprilie 26, 2007 Partajează Postat Aprilie 26, 2007 3A val. efectiva in secundarul trafo pt un THD de 0,1% si o tens. de alim. de circa +/-35V (impedante de 4Ohmi). Iar la TDA-uri...Boby! Chiar nu ai inteles ca sunt de doi lei! Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 26, 2007 Partajează Postat Aprilie 26, 2007 da dar uneori sunt suficienti, pentru cerinte mai mici ! :partyman: Link spre comentariu
Vizitator Boby Postat Aprilie 26, 2007 Partajează Postat Aprilie 26, 2007 Multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator ovy Postat Aprilie 26, 2007 Partajează Postat Aprilie 26, 2007 Hai sa nu fim rai!!! Daca firme ca Tannoy, KRK sau Wharfedale pot folosi acest integrat (TDA7294) in monitoare active "probabil" nu sunt chiar "de doi lei". Daca nu sunt pe placul tau asta nu inseamna ca sunt si proaste. Link spre comentariu
helldevourer Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 Mie chiar imi plac cum lucreaza tdaurile si desi sunt incepator am testat multe tdauri si imi plac:D mai ales tda7294 pt casa ii suficient Link spre comentariu
matzah Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 Mai trebuie sa faca cineva si diferenta intre tda-urile pe care firmele alea le folosesc in monitoare si tda-urile de pe piata noastra. Parerea mea e ca e unul dintre cele mai contrafacute integrate de la noi. Ce iese cu tda-urile luate de noi din magazin, n-o sa se compare cu ce fac altii cu variantele originale. Asa tda-urile astia 7294 le-am vazut in multe chestii, de la monitoare de instrumente, combine audio (2 si chiar 4 bucati), unele sisteme de casa si alte chestiute. Sunt folosite mult, nu spun, insa alea sunt cam total alte integrate decat ce gasim in magazin. Link spre comentariu
Vizitator dan-blaga Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 am si eu o intrebare. ce credeti despre firma soundcraft?daca va place ,atunci sa stiti ca ei au cel putin un model de mixer cu putere pe el care are final cu tda 7294 [ cate 2 bucati legati in punte pe fiecare canal] eu cred ca tda-ul asta nu e chiar asa de rau pe cat se spune despre el Link spre comentariu
matzah Postat Septembrie 8, 2007 Partajează Postat Septembrie 8, 2007 e o combina aiwa care de asemeni are ca finali tda-urile alea.. problema e ce mai spun acum de mixerul soundcraft :weedman: are piese de combina chinezeasca in el. :smt003 haidem sa concluzionam ca tda-ul asta e un integrat audio foarte.."versatil". Link spre comentariu
Vizitator dan-blaga Postat Septembrie 8, 2007 Partajează Postat Septembrie 8, 2007 sa trag concluzia ca stii despre ce mixer vorbesc?sau ca l-ai folosit vreodata?eu l-am folosit destul de mult,vreo cativa ani,si sa stii ca nu m-a lasat niciodata la greu . daca vrei mai am exemple de firme bunicele care folosesc asa cevatda e un produs mediu spre bun,si daca te gandesti la ce raport pret/calitate are nu cred ca mai e cazul sa stambam din nasl-am masurat pe osciloscop ,si alimentat cu +-35v scoate 80 si ceva de w ati pe 8 ohmi [sinus] acuma spune-mi daca poti obtine aceleasi performante ,la aceeasi bani cu orice altceva Link spre comentariu
Vizitator releu Postat Septembrie 9, 2007 Partajează Postat Septembrie 9, 2007 tda e un produs mediu spre bun,si daca te gandesti la ce raport pret/calitate are nu cred ca mai e cazul sa stambam din nasl-am masurat pe osciloscop ,si alimentat cu +-35v scoate 80 si ceva de w ati pe 8 ohmi [sinus] dane...sa zicem ca TDA-ul este un produs de calitate medie, doar atat. l-am masurat pe osciloscop ,si alimentat cu +-35v scoate 80 si ceva de w ati pe 8 ohmi [sinus] Sigur nu ai folosit un distorsiometru (sa vezi cam cat era THD-ul la puterea aia). Sinus scoate 80W dar in regim muzical de doua ori mai putin. acuma spune-mi daca poti obtine aceleasi performante ,la aceeasi bani Trebuia sa faci masuratori pe intreaga banda de frecventa audio si apoi .... mai vorbim "de performante". :weedman: P.S. Pt administratori: nu puteti seta durata de scriere a doua posturi consecutive mai mica, asta ca sa scapam de mesaje de genul asta:"....." stiti voi. Vedeti ca este o setare pe undeva. Link spre comentariu
Yo4You Postat Septembrie 9, 2007 Partajează Postat Septembrie 9, 2007 Voi ascultati muzica pe osciloscop???? .... :smt005 :smt005 :yawinkle: Link spre comentariu
matzah Postat Septembrie 9, 2007 Partajează Postat Septembrie 9, 2007 mie personal nu mi-a placut, la bucatile cu care am facut amplificatoare cand lucram cu ele mai demult, in sensul ca nu reproducea bine frecventele joase. In comparatie cu ampul cu darlingtoni (mj14000nujtucat) pe care il aveam facut pe atunci, cel cu tda-uri in punte imi suna mai plat. probabil o fi si problema integratelor contrafacute dar nu mi-a trebuit osciloscop sa fac diferenta intre cele 2 ampuri. problema mai e si pe ce boxe asculti. Link spre comentariu
Postări Recomandate