morarul Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 Felicitari! A iesit frumos. Spor la mesterit! Sa aveti o zi buna! Link spre comentariu
Vizitator Leo75 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 D-le Bogdan M, ma numesc Laurentiu tel. 0762128941, cum pot lua legatura cu d-voastra, vreau sa ma ajutati si pe mine cu cateva idei in legatura cu masina de gaurit de banc B 6. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Vizitator John_escu Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 Am un coleg care are o bormasina de banc g6 si cauta de ceva timp o mandrinuta con b10 care de obicei este de la 0 la 6mm . Am intrebat diversi strungari si mi-au zis ca este foarte dificil sa faci un con adaptor....Daca a facut cineva modificarea si ne poate zice cum a iesit i-as fi recunoscator. Link spre comentariu
Vizitator Bogdan M. Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 Al meu a fost modificat si a iesit foarte bine. Un meserias bun il poate modifica fara probleme. In cazul meu, s-a sudat material peste vechiul con, iar apoi a fost rectificat. Nu exista nici un fel de joc, mandrina se prinde fix. Link spre comentariu
razvanon Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 On 1/8/2018 at 10:14 PM, Guest Bogdan M. said: Update: Bormasina e 95% gata. I-am schimbat rulmentii, am vopsit-o si am asamblat-o la loc. Mai trebuie sa-i majorez gaura acelui capac al axului (spre mandrina) pentru ca acum nu mai poate fi montat din cauza noului con. Sunt destul de multumit cum a iesit. salut ! am aceeasi masina de gaurit si imi place culoarea pe care ai folosit-o. ce cod de culoare are tubul de la happy color? Link spre comentariu
vasilemet Postat Februarie 25, 2021 Partajează Postat Februarie 25, 2021 Eu am facut cu mult timp in urma un adaptor de care se vb, executat pe strung MN 80. Si acum functioneaza perfect, ptr o masina de gaurit cu turatie variabila 0-16 000 rot/min Mandrina originala a masinii era ptr 0-3 mm, am adaptat ptr mandrina 0-6 mm Link spre comentariu
Alexsei Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 (editat) Am cumpărat recent același G -6 M, spuneți-mi cine știe cum să îndepărteze scara rotundă, care este în partea stângă. Editat August 26, 2022 de Alexsei x Link spre comentariu
validae Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 Cred că nu ai ales (sau tradus) bine cuvântul, despre ce piesă e vorba de fapt ? Link spre comentariu
Alexsei Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 Yes. Google translate is wrong. I meant machine limb. Link spre comentariu
validae Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 Please edit (with Paint i.e.)a photo of the drill, indicating with an arrow the component on it. You have a posting method below, the site I indicated is Imgur (read,,imager,,), but it is the same for any other hosting site Upload pictures to https://imgur.com/upload After it is loaded on the site, right-click on each picture and select "Copy image". Return to the forum and click on "Paste" in the post. The pictures will appear directly. Link spre comentariu
validae Postat August 27, 2022 Partajează Postat August 27, 2022 The graduated drum. Can you take a clear picture from the opposite side? So that the inside of the graduated drum can be seen? Link spre comentariu
BRANCA Postat August 27, 2022 Partajează Postat August 27, 2022 Validae.Am senzaţia că vrea să demonteze piesa încercuită din stânga şi nu ştie cum. Link spre comentariu
validae Postat August 27, 2022 Partajează Postat August 27, 2022 Exact, vrea să demonteze tamburul gradat, care măsoară (indică) adâncimea găurii date.Aş zice că-i fixat din interior cu o piuliţă conică, dar nu am imagini cu zona, iar colegul Bogdan M. nu pare să mai fi intrat de ceva ani pe forum.Am la serviciu o astfel de maşină, poate Luni m-aş putea uita la mecanism.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum