Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebari despre masina de gaurit de banc

Vizitator Bogdan M.

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 43
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_luben

5

• validae

4

• mircea56

4

• emil.gabor

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Leo75

D-le Bogdan M, ma numesc Laurentiu tel. 0762128941, cum pot lua legatura cu d-voastra, vreau sa ma ajutati si pe mine cu cateva idei in legatura cu masina de gaurit de banc  B 6. Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator John_escu

Am un coleg care are o bormasina de banc g6 si cauta de ceva timp o mandrinuta con b10 care de obicei este de la 0 la 6mm . Am intrebat diversi strungari si mi-au zis ca este foarte dificil sa faci un con adaptor....Daca a facut cineva modificarea si ne poate zice cum a iesit i-as fi recunoscator.

Link spre comentariu
Vizitator Bogdan M.

Al meu a fost modificat si a iesit foarte bine.

Un meserias bun il poate modifica fara probleme. In cazul meu, s-a sudat material peste vechiul con, iar apoi a fost rectificat. Nu exista nici un fel de joc, mandrina se prinde fix.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
On 1/8/2018 at 10:14 PM, Guest Bogdan M. said:

Update:

Bormasina e 95% gata.

I-am schimbat rulmentii, am vopsit-o si am asamblat-o la loc.

Mai trebuie sa-i majorez gaura acelui capac al axului (spre mandrina) pentru ca acum nu mai poate fi montat din cauza noului con.

Sunt destul de multumit cum a iesit.

KcNucn.jpg
MHgDeV.jpg
KT109J.jpg
PFwK9G.jpg
l9TcSN.jpg
rOxfLs.jpg
MyNkb2.jpg
CvcUIa.jpg
2bLb9S.jpg
EneawH.jpg
qKWQyw.jpg
xYr8AA.jpg
aI0vNr.jpg

salut !

am aceeasi masina de gaurit si imi place culoarea pe care ai folosit-o. ce cod de culoare are tubul de la happy color?

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Eu am facut cu mult timp in urma un adaptor de care se vb, executat pe strung MN 80.

Si acum functioneaza perfect, ptr o masina de gaurit cu turatie variabila 0-16 000 rot/min

Mandrina originala a masinii era ptr 0-3 mm, am adaptat ptr mandrina 0-6 mm

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Am cumpărat recent același G -6 M, spuneți-mi cine știe cum să îndepărteze scara rotundă, care este în partea stângă.

Editat de Alexsei
x
Link spre comentariu

Please edit (with Paint i.e.)a photo of the drill, indicating with an arrow the component on it.

You have a posting method below, the site I indicated is Imgur (read,,imager,,), but it is the same for any other hosting site

Upload pictures to https://imgur.com/upload

After it is loaded on the site, right-click on each picture and select "Copy image".

Return to the forum and click on "Paste" in the post. The pictures will appear directly.

post-218271-0-84731300-1480253118_thumb.jpg

Link spre comentariu

Exact, vrea să demonteze tamburul gradat, care măsoară (indică) adâncimea găurii date.Aş zice că-i fixat din interior cu o piuliţă conică, dar nu am imagini cu zona, iar colegul Bogdan M. nu pare să mai fi intrat de ceva ani pe forum.Am la serviciu o astfel de maşină, poate Luni m-aş putea uita la mecanism....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări