Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

radio cd ford 6000

valentonx

Postări Recomandate

Am un radio cd ford 6000CD RDS E-O-N !

Nu mai citeste cd-uri doar can si cand si as vrea sa ii pun un laser nou insa nu stiu cu ce este compatibil !

Pe flexul de la laser este inscris 07UC132 insa nu gasesc nimic pe net cu aceasta serie !

Daca cineva a mai facut aceasta operatiune il rog frumos sa ma ajute !

Va multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• valentonx

6

• surubarila

5

• dan cod

2

• gogu1305

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cel pe care il am eu n-a fost probat din cauza mentionata la #7.Nu are rost sa-l caut si sa-l desfac de vreme ce spui ca pe blocul optic nu e niciun cod.Incearca varianta data de colegul Gogu1305.

Link spre comentariu

Nici nu va cer sa il cautati deoarece nu doresc sa pun o lentila folosita !

Doream doar sa stiu daca cineva stie seria sau un model compatibil de lentila ca sa il cumpar de nou !

Daca se gaseste bine inteles !

Link spre comentariu

Nici nu va cer sa il cautati deoarece nu doresc sa pun o lentila folosita !

Doream doar sa stiu daca cineva stie seria sau un model compatibil de lentila ca sa il cumpar de nou !

Daca se gaseste bine inteles !

Lentila e practic o lupa.Ea poate fi ori murdara ori zgariata.Dioda laser care se afla sub ea se "uzeaza" ca sa-i zicem asa.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Imi cer scuze ca raspund asa tarziu !

Cand am zis lentila ma referam defapt la tot ansamblul care se plimba pe circumferinta cd-ului !

Dumneavoastra recomandati doar schimbarea diodei laser ???

Editat de valentonx
Link spre comentariu

Nu , presupunand ca dpdv fizic reusesti s-o inlocuiesti , reglajul "optic" n-o sa-ti iasa in conditii de amator.Tot blocul optic se schimba.PS-unui coleg de pe forum ii trebuie ceva din cel despre care am zis.Iti pot trimite mecanismul cu conditia sa-l probezi si daca e OK stabilim un pret , altfel mi-l trimiti inapoi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări