valentonx Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Am un radio cd ford 6000CD RDS E-O-N ! Nu mai citeste cd-uri doar can si cand si as vrea sa ii pun un laser nou insa nu stiu cu ce este compatibil ! Pe flexul de la laser este inscris 07UC132 insa nu gasesc nimic pe net cu aceasta serie ! Daca cineva a mai facut aceasta operatiune il rog frumos sa ma ajute ! Va multumesc ! Link spre comentariu
gogu1305 Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Pe spatele blocului optic nu scrie nimic? Sau o poză cu el dacă poți pune. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Ford 6000 sunt multe modele.Pune ceva poze cu el si cu blocul optic. Link spre comentariu
valentonx Postat Noiembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 (editat) Nu scrie nimic pe el ! Editat Noiembrie 24, 2016 de valentonx Link spre comentariu
surubarila Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Sanatate permanenta ! Daca mecanismul arata ca cel din poza , am eu unul dar trebuie sa-l caut.Confirma te rog ,e prin pod si am mult de cotrobait. Link spre comentariu
gogu1305 Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 vezi daca asta este ,, Ghidaj complet + Laser cd player auto model VP2S7F pt.FORD .Asa este aparatul tau ? Link spre comentariu
surubarila Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Asteptam sa ne raspunda.Exact modelul asta il am eu , are micon-ul prajit si mi l-a lasat mie "pentru piese" de parca si ai multe de recuperat.... Link spre comentariu
valentonx Postat Noiembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Modelul de casetofon ala e ! Iar acel mecanism sunt 90% sigur ca ala e maine voi pune poze cu el ! Link spre comentariu
valentonx Postat Noiembrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Am apucat sa ma uit la mecanism si este vizual identic cu cel postat ! seria lui difera la ultima litera YS7F-18C821-AA ! Link spre comentariu
surubarila Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Cel pe care il am eu n-a fost probat din cauza mentionata la #7.Nu are rost sa-l caut si sa-l desfac de vreme ce spui ca pe blocul optic nu e niciun cod.Incearca varianta data de colegul Gogu1305. Link spre comentariu
valentonx Postat Noiembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 Nici nu va cer sa il cautati deoarece nu doresc sa pun o lentila folosita ! Doream doar sa stiu daca cineva stie seria sau un model compatibil de lentila ca sa il cumpar de nou ! Daca se gaseste bine inteles ! Link spre comentariu
surubarila Postat Noiembrie 27, 2016 Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 Nici nu va cer sa il cautati deoarece nu doresc sa pun o lentila folosita ! Doream doar sa stiu daca cineva stie seria sau un model compatibil de lentila ca sa il cumpar de nou ! Daca se gaseste bine inteles ! Lentila e practic o lupa.Ea poate fi ori murdara ori zgariata.Dioda laser care se afla sub ea se "uzeaza" ca sa-i zicem asa. Link spre comentariu
valentonx Postat Decembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2016 (editat) Imi cer scuze ca raspund asa tarziu ! Cand am zis lentila ma referam defapt la tot ansamblul care se plimba pe circumferinta cd-ului ! Dumneavoastra recomandati doar schimbarea diodei laser ??? Editat Decembrie 7, 2016 de valentonx Link spre comentariu
surubarila Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Nu , presupunand ca dpdv fizic reusesti s-o inlocuiesti , reglajul "optic" n-o sa-ti iasa in conditii de amator.Tot blocul optic se schimba.PS-unui coleg de pe forum ii trebuie ceva din cel despre care am zis.Iti pot trimite mecanismul cu conditia sa-l probezi si daca e OK stabilim un pret , altfel mi-l trimiti inapoi. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Nu cred ca a schimbat cineva doar dioda laser. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum