Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

masina de spalat indesit

neluelectron

Postări Recomandate

Am o masina de spalat indesit W83TEX cu putin joc la volanta care este cureaua de la cuva ,asi vrea sa cumpar unrulment nou si semering ,poate cineva sa-mi spuna ce rulment ar trebui ,mentionez ca masina merge dar face un pic de zgomot si asi dori sa procur rulmentul si semeringul pentru o schimbare in viitor ....nu stie nimeni ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cornel1962

2

• ruscanusorin

1

• morocanosul

1

• neluelectron

1

Un sfat,daca nu te pricepi mai bine nu incerca ! Acolo trebuie ...cateva scule,printre care o scula sa extragi rulmentul vechi,iar cel nou...(montarea lui..necesita multa grija si ..atentie!) Daca crezi ca poti sa o faci...dai drumul,daca NU ESTI SIGUR PE TINE(pe ceea ce faci...),recomand un meserias,de acolo mai poti invata ceva...! Repet,DACA NU ESTI SIGUR ...pe ceea ce vrei sa faci...Oricum,bafta! :aplauze

Link spre comentariu

... schimbarea rulmentilor la o masina de spalat, nu este o operatie tocmai simpla, deoarece trebuie demontata masina de spalat aproape in totalitate,....dar nici foarte complicat ! Un alt aspect as dori sa evidentiez si anume ; alegerea rulmentilor , piata din Romania fiind plina de chinezarii si fara a se considera reclama , recomand gama SKF fabricati in Italia (exclus Bulgaria ,sau altceva) si bineinteles sa fie C3 ( ptr. turatie). Multa bafta!

Link spre comentariu

Dacă faci singur si ai scule, le demontezi si fie citesti pe ele, fie le masori, fie le iei in punga si te duci cu ele la magazin. Nu stiu dacă e bine să te iei dupa sfaturi decât dacă le primesti de la un depanator sau de la cineva care a desfăcut una ca a ta.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator iuliean

... schimbarea rulmentilor la o masina de spalat, nu este o operatie tocmai simpla, deoarece trebuie demontata masina de spalat aproape in totalitate,....dar nici foarte complicat ! Un alt aspect as dori sa evidentiez si anume ; alegerea rulmentilor , piata din Romania fiind plina de chinezarii si fara a se considera reclama , recomand gama SKF fabricati in Italia (exclus Bulgaria ,sau altceva) si bineinteles sa fie C3 ( ptr. turatie). Multa bafta!

Simbolul C3 la rulmenti indica jocul si nu turatia ! Incearca sa consulti un catalog de rulmenti si te vei convinge ! Nu este bine si nici corect sa dai informatii eronate !

Link spre comentariu

:rade: ... sa inteleg ca C3 nu este recomandat la turatie ???... folosesc de mai mult timp si n-am avut probleme cu ei,... daca dvs. folositi altceva , poate ne spuneti si noua!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări