ionutz1971 Postat Noiembrie 23, 2016 Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 (editat) Salut ....am un iphone 3G si s-a rupt folia de la casca...problema ca bucatica rupta a ramas in conector si nu stiu cum o pot scoate..cunoste cineva vre-o solutie? Editat Noiembrie 23, 2016 de ionutz1971 Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Noiembrie 23, 2016 Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Din foto nu se vede prea bine. Partea neagra a conectorului este rabatabila,ridici de ea cu ceva mai lat (ceva subtire si forta o poate rupe sau desface din sistemul ei de prindere) Se ridica la 90 grade,apoi cu o penseta extragi bucata ramasa.Daca nu ai de ce prinde e mai greu incearca alta unealta,un ac,varf de lama bisturiu etc. Principiul e la fel ca aici la 0:12 Link spre comentariu
ionutz1971 Postat Noiembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 gabiz_ro din pacate bucatica a ramas in interior si nu se vede nimic in afara..am scuturat de ea cu bucatica aia ridicata la 90 grade dar fara nici un efect ...este foarte dificil sa gasesc ceva care sa intre acolo fiind foarte subtire ... Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Cu un mic aspirator pe usb? Link spre comentariu
bugytech Postat Noiembrie 24, 2016 Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Cel mai simplu dai jos conectorul si pui altul recuperat de pe alta placa. Asta daca ai scule si ceva experienta... Link spre comentariu
cristiaCT Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Cu varful de la un bisturiu scoti foarte repede banda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum