Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Trump: "Make America Great Again"

Postări Recomandate

@lukeme:Tu chiar nu ai vazut cum este..."coreeanul de rand" in Coreea de...Nord?? Se pare ca nici aici nu ai vazut cum era tratat..."romanul de rand" in "Epoca de Aur"..! :pandaci .E scuzabil,NU ai trait acele timpuri...! @ elmar:Cum i-ti explici ca dupa ..."Revolutie",in primii ani au aparut si...milionarii(de carton),marii .."patroni" ..in general ?? :jytuiyu Cei care ERAU DEJA in sistem,si-au perpetuat afacerile,baza era deja construita,nu trebuia sa incepi de la 0(zero))...! :da Ca ex. il pot da pe Dan Voiculescu(patronul antenei 3),desigur,este unul din miile de ESCROCI care ne-au tepuit ...poporul! :nerv

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 75
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Şi cum îţi explici că unii din ei mor de foame ...şi alţii sunt bogaţi?!

Nu e vorba de muncă ...ci de motivaţie!La noi nu există acestă motivaţie...ne punem mereu întrebarea ...Oare dece să muncesc până îmi cad mîinele!?

Dece am munci noi mai mult?!...ca să îmbogăţim pe vre-o câţiva aroganţi!?Pe care îi doare undeva de cei care le umplu buzunarele....

Am observat unele diferente dintre muncitorii romani si mai de la vest. Fara sa generalizez, dar:

- roman: "pai pt. salaru' asta de ce sa ma rup cu munca? ba mai imi completez inventaru' de acasa cu ce pica la mana pe aici". Bineanteles, nemultumirea nu este adresata angajatorului.

- mai de la vest: munceste.

Bunastarea unui popor este data de educatia generala a cetatenilor si de modul in care privesc acestia munca. Bine, asta daca nu vorbim de Arabia Saudita.

Link spre comentariu

Am observat unele diferente dintre muncitorii romani si mai de la vest. Fara sa generalizez, dar:

- roman: "pai pt. salaru' asta de ce sa ma rup cu munca? ba mai imi completez inventaru' de acasa cu ce pica la mana pe aici". Bineanteles, nemultumirea nu este adresata angajatorului.

Ce crezi că faci dacă îţi ”afişezi” nemulţumirea în faţa angajatorului!? :rade:

Dacă nu eşti indispensabil...eşti invitat ”frumos” către ieşire!Nici dacă eşti ”inima” firmei respective ...nu eşti tratat altfel (decât în rare cazuri)

Patronul român(de cele mai multe ori...dar şi străini, învăţaţi cu ”obiceiurile locului”) nu este învăţat să cedeze în faţa angajatului...mai bine îl dă afară decât să îi mărească salariul! Şi angajează pe altul cu salariul dulblu...(dacă este necesar) dar, celui care îl are anagajat de ani de zile nu-i dă nici 10 lei în plus!

Şi să revenim la ”cazul Trump” şi America...oare pe acolo, tot aşa o fi??Aşa va ajunge ”America First”!?

Editat de elmar
Link spre comentariu

Daca se supara China si Mexic pe Trump , americanii mor de foame . La propriu .

In prezent 80% din productia de bunuri de larg consum este in China ,Coreea de Sud , Mexic ,Vietnam . Nu neaparat in ordinea asta .

Singura problema ar fi ca e cam greu sa se supere . America i'ts a best coustomer .

Link spre comentariu

Daca se supara China si Mexic pe Trump , americanii mor de foame . La propriu .

In prezent 80% din productia de bunuri de larg consum este in China ,Coreea de Sud , Mexic ,Vietnam . Nu neaparat in ordinea asta .

Singura problema ar fi ca e cam greu sa se supere . America i'ts a best coustomer .

Chiar asa dependenti sunt de chineji si mexicai ?

Cum au trait pana in era China ?

Si chiar daca ar fi asa nu-i bai,se vor canibaliza intre ei ca sunt destui.

Link spre comentariu

Parerea mea,daca Trump isi va pune in aplicare ideile din campanie,risca sa izoleze America de restul lumii...! Si relatiile sale(de afaceri prin interpusi ..vor avea de suferit..?),desigur ca ...NU ! Ca si in "bunul"obicei romanesc :freaza: ,transfera bunurile pe diverse rude de gradul IV-V etc"! Desi,este INCOMPATIBIL ,Avere/functie....acum este OBLIGAT sa-si transfere o multime de proprietati in alta locatie....! Mai pe scurt,eu cer,eu aprob,...eu semnez ! :wretre

Link spre comentariu

Am mai spus-o, salut trezirea poporului american la realitate !

Este dovada clara ca democratia chiar functioneaza acolo si poporul a sesizat bine raul cauzat de globalizare si adeptii acesteia.

America va deveni iar ceea ce ar fi vrut sa devina prin anii '60 dar nu a fost lasata.

Au avut si ei tradatorii lor, cum am avut si noi.

Sper intr-o noua revenire a normalitatii (cat de cat) pe plan global, odata cu instalarea definitiva a administratiei republicane.

God Bless America !

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări