Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect TV FINLUX

gigi56

Postări Recomandate

Domnilor si va multumesc frumos am inteles cum sta treaba la acest TV din spusele dvs ,si va rog frumos sa ma scuzati ca am derajat si am cerut sfaturi de la dvs pentru a rezolva ,dar nu am cele necesare sa pot rezolv sa functioneze acest TV. Nu am umblat in TV ,am scris care este problema lui si credeam cu ajutorul dvs pot rezolva dar daca e vorba de reintroducerea softului nu pot rezolva ca cum am apus nu am cele necesare, sa vina clientul si dau TV -ul inapoi.

Va multumesc pentru sfaturi .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigi56

8

• dan cod

6

• FLORIN IORDACHE

3

• catalin004

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Domnule leoncris,dupa cum am mentionat cand pun tv - ul in functiune ledul albastru se aprinde si in cateva secunde trece in rosu si apoi erasi in albastru si earasi in rosu cum ar semnaliza albastru rosu,asa face in continuare daca tin tv- ul in priza ,si fara sa lumineze ecranul.

- am masurat pe dioda UF 5402 cum s-a indicat de dvs pe ledul albastru sunt 14,8V,iar cand ledul trece in rosu sunt 13v

- pe bara de 5v tot pe dioda sunt 5,3v ,si indiferent cum este aprins ledul albastru sau rosu ( se poate rezolva intrun fel sa lumineze ecranul fara software )?? astept sfaturi de la dvs !!

Va multumesc.

Link spre comentariu

S-ar putea ca ledul albastru/rosu sa semnalizeze o avarie(protectie), verificati daca aveti tensiune 3,3v pe colectorul Q1, daca nu exista tensiune tv-ul este in modul de protectie, daca exista 3,3v, atunci cel mai probabil trebuie rescris flashul U15= 25L1606E......

post-237484-0-47377700-1479845944_thumb.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Buna dimineata ,

Domnilor am masurat tensiune de 3,3 v pe colectorul lui Q 1 si sunt 3,35v, asta iseamna cum s-a spus de catre dvs trebue rescris flashul,si va rog sa ma scuzati nu am programator nu pot rezolva.

Va multumesc foarte frumos da ajutor si intelegere.

Link spre comentariu

Dar cu stick ai incercat?cu softul pe el?

Eu nu am si nici nu am gasit pina acum vreun soft pentru stick usb la sasiu 17MB46, pentru flashul U15= 25L1606E am ceva dumpurii. Daca ai tu vreun soft pentru stick usb la acest sasiu, punel pe un site de download, sa vedem si noi cum arata fisierul.....

Link spre comentariu

Eu nu am si nici nu am gasit pina acum vreun soft pentru stick usb la sasiu 17MB46, pentru flashul U15= 25L1606E am ceva dumpurii. Daca ai tu vreun soft pentru stick usb la acest sasiu, punel pe un site de download, sa vedem si noi cum arata fisierul.....

Colegu' eu le iau de la tine....nu am asa ceva, imi pare rau, chiar ii zisesem sa apeleze la tine pt soft

https://docs.google.com/document/d/1nSnzQNBqY3dyEFr9yV8pvd4Ow329hK_vlNtvTu3KNo0/edit

ia cautati pe aici...poate e ceva...am site-uri blocate si nu le pot accesa

Daca da cineva de Tavi, care nu prea l-am mai vazut pe forum, poate sa va ajute

http://forum.microprocesoare.ro/index.php?topic=7800.0

Editat de catalin004
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări